LIFE-Therapy® – aktivera din inre självläkning

LIFE Therapy® är en lugn och avslappnande behandlingsform som passar de flesta människor. Vare sig du har specifika fysiska eller emotionella saker du vill ha hjälp med, eller vill slappna av, släppa alla tankar på omgivningen en stund och bli sedd, omhändertagen, så möter jag dig där just du är för tillfället. 

LIFE Therapy® har som mål att aktivera kroppens, psykets och själens egen förmåga till självläkning, detta genom mjuka handgrepp som stöttar det cranio-sakrala pulsen/flödet.

Under en behandling hos mig, ligger du inbäddad på massagebänken med kläderna på. Som terapeut hjälper jag, genom mjuka handgrepp kroppen att slappna av och därigenom avlasta nervsystemet. Jag använder mig av mjuka tekniker som hjälper det kranio-sakrala flödet, eller kroppens livspuls som den också kallas, att återgå till sin ursprungliga och optimala rytm. Jag lyssnar på dig och din kropps signaler, vad behöver just du. Under en behandling vill vissa vara helt tysta, gå in i sin egen bubbla eller helt enkelt sova en stund. Andra vill prata av sig för att släppa belastningar, eventuellt få handledning, coaching eller annan stöttning.

Den första gång du bokar LIFE Therapy® bokas en extra lång Syntesbehandling där anamnes samt ett efterföljande samtal ingår.
En Syntesbehandling aktiverar och balanserar det cranio-sakrala flödet i kroppen samt det elektromagnetiska flödet i energifältet som omger kroppen. Genom att aktivera och optimera dessa flöden kan terapeuten hjälpa klienten att starta en självläkningsprocess. Behandlingen inkluderar även terapeutiska och manuella metoder för att medvetandegöra och förändra destruktiva mentala mönster och låsningar.

 

Klienters upplevelser efter en LIFE-Therapy® session 

”Först upplevde jag att nervsystemet stressades igång men ganska snabbt infann sig ett stort lugn som spred sig i hela kroppen och jag kände mig härligt avslappnad och omhändertagen. Stundvis gjorde det ordentligt fysiskt ont för att sedan släppa  och börja pirra av energi. Jag kom in i en djup avslappning och såg bilder och minnen komma och gå, vilket jag upplevde som en summering och rening. De två timmarna gick jättefort och hela kroppen pirrade på ett skönt sätt efteråt. Det här är en behandling som jag verkligen vill komma på fler gånger, tack!”

”Efter behandlingen fick jag verkligen mer energi, benen ville springa, jag ville göra mer och jag kände mig gladare”

”Så här avslappnad har jag aldrig varit i hela mitt liv”

 

Här kommer mer information hämtat från www.life-therapy.com

Låt dig omslutas av ett lugn!

Behandlingen medför läkning av nervsystemet, ökad fysisk närvaro, mer målinriktad handling, ökad medvetenhet om mentala mönster, högre energinivå och expanderad livskvalité.

Varför är LIFE Therapy® viktigt?

Energifältet som omger din kropp påverkar din fysiska och psykiska hälsa. Vi människor är utrustade med ett sensitivt nervsystem som ständigt tar emot, tolkar och reagerar på många olika känslor och signaler. Signalerna påverkar vår emotionella, fysiska och mentala hälsa. Man kan exempelvis få ont i huvudet av att befinna sig i en miljö som man inte uppfattar som harmonisk. När flödet i kroppen och i energifältet samarbetar startar en naturlig läkeprocess.

LIFE Therapy® hjälper på flera plan

Mentalt

– genom att börja förändra destruktiva medvetna eller omedvetna mönster och börja stärka självkänslan, respekten och omtanken inför dig själv.

Emotionellt & Fysiskt

– genom att hjälpa nervsystemet till välbehövd avslappning och samtidigt läka gamla trauma. Ofta är vi inte medvetna om hur spända och stressade vi är. Akut stress eller långvarig mikrostress gör att vi blir kognitivt avtrubbade. En av följderna kan vara att Atlaskotan (C1) roterar framåt och klämmer Vagusnerven. I långa loppet får vi reaktioner av stress som kan leda till psykisk och fysisk ohälsa.

Energimässigt

när flödet i kroppen ökar framstår din energi tydligare vilket medför att du känner dig mer närvarande i kroppen och upplever en högre aktivitetsnivå. Det blir lättare att hantera stressande situationer i vardagen och du får bättre överblick till att hitta strategier för att uppnå dina mål.