Böcker

 

 Alla böcker finns till försäljning via BALANSBUTIKEN.SE 

 

Balans på alla plan

Vi lever, för tillfället, i en spännande tid där många människor, med olika bakgrund och synsätt på livet, varje dag ”vaknar” och börjar leta efter en djupare mening med livet.
Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin” är en uppdaterad version av ”Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna”. Boken beskriver skillnaderna mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktiga nyckeln, som möjliggör att vi får med oss vår fysiska kropp upp i en högre frekvens som dessutom mycket bättre matchar den Nya Tidens barn och ungdomars uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har så svårt att hänga med i, eftersom de saknar den nya aurastrukturen.

 

Andedualitet Boken Andedualitet ger dig förståelse för varför vi människor behöver möta olika partners för att utveckla oss andligen men även redskap och råd till hur du kan fortsätta att utveckla dig och därmed optimera dina chanser att träffa honom eller henne med exakt samma andliga ursprung som du.

Kärleken mellan två Andedualer är en upplevelse som inte kan förklaras med ord. I denna bok beskriver författarparet Anni & Carsten Sennov kärleksfullt och mycket ingående de olika vägar och förhållanden

 


Arbetet bakom Jordens andliga kulisser har för de allra flesta människor, i alla tider, varit en stor hemlighet. Eftersom människan under själsenergins era heller inte har haft så stort inflytande utan styrts av Karma-lagen, har många accepterat sin lott i livet utan försök till stora förändringar.
Att vår aura har en så stor betydelse för vår andliga och medvetandemässiga utveckling kommer dessutom som en stor överraskning för väldigt många.
Att man, genom att ändra i auran, faktiskt kan komplettera sin personlighet och kraftigt höja sin dagliga energitillgång. I boken Karmafri, får du grundliga förklaringar på begrepp som Karma, Shamballah-kraften, Kristallenergi och Hierarkiet, som länge styrde Jordens andliga kulisser.

 

Kristallmänniskan

Varför har så många människor i vår tid fått diagnosen ´utbränd´? Hur många människor vet egentligen hur viktigt energifältet som omger kroppen är? Att auran inte enbart påverkar den psykiska hälsan utan i allra högsta grad även den fysiska hälsan. Men varför lever så många människor just idag utan en optimalt fungerande aura? Och hur blev det så?

När man läser de praktiska och enkla förklaringarna i Anni Sennovs bok Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen förstår man hur det känns när kroppen genomgår den allra kraftigaste frekvens- och energihöjningen någonsin – kristalliseringsprocessen. Det allra mest intressanta är kanske att alla människor genomgår olika delar av de faser som boken beskriver vare sig de tar ett medvetet val om att göra det eller ej! Just därför kan denna bok förhoppningsvis hjälpa många människor att förstå vad som händer. Då blir det faktiskt också mycket enklare att göra ett medvetet val om att må bra både i kroppen och i sinnet – hela livet!

Ta tillbaka din kraft Den lilla energiguiden

Vi är oftast tillsammans med trevliga och glada människor. Människor som vi tycker om och gärna vill hjälpa och stötta. Ibland möter vi dock människor i vår vardag som vi inte mår bra av att ha i vår närhet.Människor som, oftast omedvetet, på olika sätt försöker få tillgång till vår personliga energi, som vi bör vara uppmärksamma på när de är i vår närhet. Den Lilla Energiguiden 1 ger dig konkreta lösningar till energitjuvar och andra energiproblem.Om du som förälder eller vuxen är nyfiken på hur barnen ser på världen och vill ha en enkel förklaring på hur energier mellan människor fungerar, utan en massa omsvepande förklaringar, då ger boken Ta tillbaka din kraft nu! dig en snabb och effektiv insyn i både barnens och energiernas vardag.

bli-medveten-ledare-i-ditt-eget-liv

 

Det  gifta paret, Anni & Carsten Sennov, har tillsammans, under flera års tid, arbetat med att sammanföra två kunskapsområdena traditionell affärsverksamhet till spiritualitet, och utvecklat personlighetsmodellen four element profile™, som handlar om de fyra elementen Eld, Vatten, Jord och Luft, som finns representerade hos alla människor i olika balans och styrkeförhållanden.
Det som gör four element profile™ konceptet så speciellt är, att det faktiskt är möjligt att lära sig att avläsa de fyra elementen i folks ansikte, kropp, beteende, tal, rörelser och utstrålning m.m. – kunskap som kan användas för att uppnå större förståelse och bättre kommunikation med andra människor både privat och i arbetsrelaterade situationer. Kombinationen av de fyra elementen manifesterar sig i 15 övergripande personlighetsprofiler, vilka är beskrivna i boken, för att ge dig en grundläggande förståelse av konceptet.
Boken Bli medveten ledare i ditt eget liv, innehåller dessutom en hel rad av relevanta övningar och verktyg, som introducerar dig till att aktivt och medvetet arbeta med dig själv och dina element samt med din personliga energi. Genom att integrera de fyra elementen samt öka ditt personliga medvetande skapas det möjlighet för, att du kan leva ett liv i balans trots en aktiv och stressad vardag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *