Feedback – AuraTransformation™

Här kan du läsa feedback och upplevelser från klienter efter deras AuraTransformation™  eller Balansering ♥♥♥

 

Jag fick ett påtagligt lugn, känner en ökad trygghet och beslutsamhet efter min AuraTransformation™!
– Man 60+  

♥♥♥

Annikas upplevelse 

Upplevde efter min AuraTransformation™ som om en stor trötthet lämnade min kropp. En trötthet som innan tyngde både kropp & själ. Tillsammans med den yoga jag praktiserar regelbundet har jag nu energi att orka med det dagliga livet i forma av arbete och fritid i balans med varandra.

Annelie som behandlare är lugn, förtroendeingivande och har ett coachande förhållningssätt.
♥♥♥

Efter min AuraTransformation™ har min självkänsla och mitt självförtroende blivit mycket bättre.
Jag litar mer på min intuition och tror mer på mig själv.

♥♥♥

Hej Annelie! God fortsättning på det nya året! Vill skriva och tacka för en jättebra balansering! Varit jättetrött och känner samtidigt mig mer balanserad & stabil.
Stort tack! Kramar Monica

♥♥♥

Här kan du läsa vad som hänt mig, Annelie, efter min egen AT ♥

♥♥♥

Tack Annelie för att du lärt mig att ta hand om min egen energi, tänka positivt och för att jag blivit starkare som person efter min AuraTransformation™.
– Kvinna 65+

♥♥♥

Jag inser att AT: n är en vändpunkt i mitt liv!
Nu ska jag passa på att ge dig lite återkoppling på min AuraTransformation™,  nu när det 
gått en tid:
Jag har upplevt en stor skillnad när det gäller att kunna hushålla med min energi.

Min tidigare känsla av att gå igång på alla cylindrar vid minsta stresspåslag har faktiskt helt försvunnit. Jag har känt mig fokuserad och haft ett inre lugn i allt jag företagit mig. Det gäller även i privatlivet. Tidigare hade jag en känsla av att mitt ex, som jag har min minsta son med, slukade den gnutta ork jag hade kvar efter arbetsdagen. Jag hade heller aldrig känslan av att räcka till för minstingen, mötte honom oftast med stressad trötthet och det blev många konflikter. Vi har en helt ny förståelse för varandra nu.
 
Jag definierar mig numer som en lycklig människa och kan se härligheten i små saker som i stora. När jag läser det jag skrivit inser jag att AT: n är en vändpunkt i mitt liv. Min ms- diagnos har också fått landa i mig och jag har under våren gått från förnekelse och hopplöshet till acceptans av situationen. 
 ///Tacksamma hälsningar från Agneta
 ♥♥♥

Hej Annelie. Jag vill tacka dig så jätte mycket för sist. Hände så himla bra grejer efteråt och jag mår så mycket bättre!
Efter balansering så fick jag lägenhet i Gävle som jag försökt fått så länge och får flytta in redan i mars. Dessutom fick jag ett stipendium på 10 000 så jag kan betala dubbelhyran. Kom också närmare min pojkvän och vi fick det bättre.
Men jag märker mest skillnad i mig själv och att saker och ting fungerar bättre rent allmänt. Och känner att det har att göra med att det lossna rejält på balanseringen  🙂
-Kram ♥

♥♥♥

Jag har mått bra och känt mig harmonisk och glad efter AuraTransformationen. Jag är mindre stressad och mer i balans.

♥♥♥

Jag vill bara uttrycka min lycka över att ha gjort AT då jag nu äntligen börjar närma mig att vara mig för första gången på MÅNGA år (hela livet??). Det känns som om jag levt ett liv som någon ”annan” och nu börjar jag bli Mig.
Så härligt ♥. Tacksamhet!
Värme till er resa, hur den än ser ut just Nu / Jessica

♥♥♥

Jag började med att göra min AT, men när sedan även min man gjort en AT så märktes det tydligt att våra barn blev lugnare och mer balanserade. Att vi blev det (mer balanserade) återspeglade sig positivt på barnen.

♥♥♥

Jag har aldrig mått så här bra i hela mitt liv!!!

♥♥♥

Jag kan inte direkt förklara vad som hänt efter min Auratransformation, men jag värderar mig själv bättre, vet mer vad som är rätt för mig och det känns väldigt bra. Rent fysiskt, efter 17 års pollen och djurallergi – har jag för första gången haft en vår och sommar utan allergier, och har t.o.m. skaffat katt … jag som inte ens kunde klappa dem förut.
Är helt klart väldigt nöjd med min nya energi !!!

♥♥♥

Jag har ett härligt inre lugn som jag inte haft förut, jätteskönt.

♥♥♥

Mötet med Annelie i hennes behandlingsrum kändes lugnt och tryggt och jag fick sitta i en stor fåtölj mitt emot henne och fötterna på en stor mjuk pall där vi hade fotsulorna mot varandra. Hon berättade om vad som skulle under behandlingen och jag kunde känna efter ett tag hur det pirrade i fotsulorna och ibland strömmade det upp energi i benen. Vissa stunder var vi helt tysta och blundade och när något kom upp så pratade vi och det kändes skönt och förtroende ingivande. Jag berättade om vissa saker som begränsat mig i livet och om vad jag själv tror på och som hjälpt mig för att komma vidare och jag frågade om hennes relation till auratransformationen. Detta gav mig mer tillit till att det handlar så mycket om energier i och runt oss, vår egen medvetenhet, kunskap och våga ta ansvar för dem vilket inte är så lätt alla gånger när rädslor och föreställningar om något dyker upp. När hon jobbade med nya balanskroppen runt min kropp kunde jag känna att det liksom drogs ihop runt kroppen som att tränga på sig riktigt tajta kläder. En häftig känsla att känna energierna och vi var klara efter ca 2,5 timmar och det kändes som 1 timme! Jag kände mig nöjd, glad och tacksam för ett tillitsfullt bemötande och vi bokade tid för en efterföljande balansering av kroppen som behöver göras efter en AT. Jag fick en mapp med intressant läsning och personliga tipps som kommit upp under behandlingen.

//Kram Maria

Här kan du läsa hela Marias berättelse ♥

♥♥♥

Jag och min dotter som är född 95 har fått nära kontakt förstår varandra bättre efter att jag gjort en AT och min dottern har fått balansering .

Hon har diagnos aspbergers, men efter behandling så märker man knappt detta.
Anledning till att jag gjorde AT var just för att hjälpa henne och att hon skulle reagera bättre på behandling.
Det bästa jag gjort måste jag säga.
Hon är öppen för förändringar.
Jag kan även berätta att personalen på min dotters skola har märkt stora förändringar.
Nu har de börjat fråga mer och om hon fortfarande får hjälp. Så när hon berättar så vill de också må så bra.
Ser det bara positivt
Hoppas andra föräldrar också vill genomgå detta underbara

Kan även tillägga att innan vi gjorde detta, kunde jag bli irriterad på hennes uppförande fast jag visste hennes diagnos, kunde bli sur och besvärlig när hon bar sig illa åt.
Men nu är det inte alls så.
Hon kunde sitta och glo på mig som jag var dum i huvudet. Nu är hon så kärleksfull.

Så bara positivt // Diana

♥♥♥

Tack för en strålande behandling 🙂 Det ska bli spännande framöver.
Kram Ullis

♥♥♥

Jag känner att något har hänt med mig, kan inte riktigt sätta fingret på det men … 
Jag är mera öppen, tycker om mig själv mycket mer, tänker på andra och tar mera hänsyn och respekt än vad jag tidigare gjorde. Från allra första början så var jag verkligen skeptiskt till ”sånt här” men efter jag träffade min underbara flickvän och fick höra om AuraTransformation™ så blev jag verkligen intresserad,  jag tackar för min behandling och balansering.
Man lär sig något varje dag!  // Andreas

♥♥♥

När jag såg den stora (positiva) förändringen på/ hos min partner, så kändes det självklart ”att detta vill jag också göra”.

♥♥♥

Under behandlingen drog det igång mycket känslor. Det pirrade i fötterna och det blev varmt (riktigt hett ibland). Det kändes som att jag först tömdes på känslor och energi för att sedan fyllas på igen.
Efteråt kändes det som att gå på moln/ jag kom in i en annan dimension.
Största skillnaden jag känner och kände direkt är ett stort lugn, en inre trygghet och visshet som inte funnits tidigare. En härlig självkänsla är integrerad!
Mycket nöjd och AuraTransformerad.
Jörgen / Gävle

♥♥♥

Ut ur garderoben

Av Lars-Göran Halvdansson, måndag 15 oktober 2012 klockan 08:01, Kommentarer 9   Digga! 9

Jag ber om ursäkt för rubriken. Men vad gör man inte för att locka en publik. Och det jag nu ska berätta är dessutom viktigt.

Nej, jag är inte homosexuell. Men det känns som jag kommit ut ur garderoben i all fall. Jag har börjat stå för den jag är, det jag tycker och det jag gör på ett helt annat sätt än tidigare. Och orsaken till det ser jag i just en sak som jag inte riktigt vågat berätta för alla. Förrän nu.
Jag har gjort något som kallas för en Auratransformation eller AT. Och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv.
Till och med i mina normalt sett väldigt öppna och nyfikna ögon var det innan otroligt flummigt. Att kunna få en ny aura och den nya tidens energier överförd till sig… Men hallå. Kanske ”flumfolket” går igång på sånt och känner nåt för det. Men inte jag. Jag är inte ”sån”.
Det som blev avgörande att jag ändå gjorde en AT var att det var just en kvinna jag lärt känna, Jenny Eklund, som erbjöd det. När Jenny, en otroligt kompetent och synnerligen konkret och framgångsrik affärskvinna som för mig var flummets totala motsats, berättade om sina upplevelser kunde jag inte låta bli.
Jag testar väl då.
Själva AT:n var en både märklig och mäktig upplevelse. Märklig på så sätt att jag aldrig trott att jag skulle sitta mitt emot en annan person och få den nya tidens energier överförda till mig.
Och mäktig tack vare det som hände under och efter processen och vilka effekter det sedan fått. Efteråt var jag yr och vinglig och upplevde en känsla av total overklighet. Bara det var bevis nog för att något verkligt konkret hänt.
Jag har också jobbat med min egna personliga utveckling i 20 år. Rest mig från ett eget personligt helvete, tagit mig från att ha känt mig som världen sämsta lilla skit till att må fantastiskt bra och ha ett jobb som journalist och coach som jag aldrig någonsin tidigare ens kunnat drömma om. Jag har till och med skrivit manus till en bok om det jag kallar för Den magiska resan. Och jag trodde att jag var klar med att ha ”gjort upp med mig själv”. Men under AT:n kom det upp saker som jag aldrig satt ord på själv och som var otroligt förlösande. Bara det gjorde det värt det otroligt mycket.
Redan ett par dagar efter min AT kände jag en större trygghet än någonsin tidigare om att jag är på rätt väg i livet. Jag kände också en mycket större trygghet i mig själv. ”Stora” saker som jag oroat ihjäl mig över känns plötsligt som ”vaddå?” Jag är jag och stark och trygg och jag räknas.
–        Du kommer att veta vad du vill, var en av de saker som Jenny sagt till mig skulle hända.
Det kan ta mer eller mindre lång tid men du kommer att veta vad du vill.
Redan efter några dagar kände jag mig otroligt mycket starkare i mig själv. Och så här tre månader efter AT:n är förändringen otroligt markant.
Jag vet vad jag vill.
Och framförallt vet jag att det är slutfjantat. Andra kanske inte märkt det så mycket men jag har gjort det. Jag har inte fullt ut vågat stå för den jag är, det jag gör och det jag tycker. Det är slut med det nu. Nu har jag kommit ut ur garderoben.
Jag som bara vågat berätta för de jag är bekväma med att jag äter LCHF gick ut i bloggen med det.
Och jag som berättat för ännu färre att jag gjort en AT går ut i bloggen med det också.
Det här är jag helt enkelt. Och från och med nu tänker jag leva livet så fullt ut som det går, vara den jag vill vara och stå för det utan att på något sätt bli arrogant eller mindre kärleksfull.
Det är fortfarande lika läskigt att gå utanför komfortzonen och göra saker som är obekväma som att berätta det här eller ringa säljsamtal i företaget. Men nu finns det ingen väg tillbaka. Att vara liten och rädd är helt okej och vi måste tillåta både oss själva och andra att vara det ibland. Men att vara liten och rädd jämt innebär att man gradvis blir ännu mindre och ännu räddare.
Jag vet för jag har provat.
Efter AT:n har jag på nåt sätt också blivit en mer hel människa. Jenny påpekade under AT:n att jag hade en sorg i mig som låg och blockerade min väg framåt. Jag behövde få ur mig det sa hon. Jag har hittat igen det nu. Och jag har hittat mer. För tillfället så känns det som att jag lever med tre sidor hos mig själv. Den vanliga, lugna, kompetenta företagaren, pappan, maken, och vännen som jag är. Men också en ledsen och otroligt otroligt kärleksfull liten pojke som finns därinne som till slut vågar komma fram allt mer. Och dessutom en kompromisslös tonårsrebell som har slutat ta skiten (från mig själv) och minsann tänker stå för det han tycker är bra.
Och det känns väldigt bra dessutom att leva med de tre sidorna!
AT:n är å ena sidan det klart märkligaste jag gjort i hela mitt liv. Men också det bästa. Och min världsbild är förändrad för alltid. Jag som tidigare trott på att energierna runtomkring oss funnits där vet nu att det är så. Och vi kan få dem till oss.
Jag är otroligt tacksam att det här kom i min väg.
Och nu har jag varit jäkligt modig. Igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *