Kunde jag, kan fler …

Jag fick domen:
”Du kommer inte att klara av att arbeta mer, vänj dig med ett liv med smärta istället. Du är för sjuk för att vi ska kunna hjälpa dig …”

Jag gjorde ett eget aktivt val, för mig själv och min framtid! Vad hade jag att förlora? Inget insåg jag, men jag hade allt att vinna. Jag vann!

Efter min egen AuraTransformation  så fick jag mer egen kraft, både inre styrka men även mer energi att göra saker. När jag behöll min egen kraft, energi så började också min fysiska kropp återhämta sig efter många års sjukdom.

Efter behandlingen kändes det som att ”mer av mig kom hem till mig själv”. Jag fick ett inre lugn som jag aldrig upplevt tidigare och det stannade kvar. Det innebar också att jag fick lättare att förstå mina egna behov, både fysiska men även de mentala.

Jag tappade inte längre all min ork utan min energi stannade istället kvar hos mig. Innan AuraTransformationen kändes det som att ”luften, orken, energin, försvann” och jag var ständigt jättetrött. Den ”pyspunkan” upphörde och jag blev piggare efter behandlingen. Det blev även bättre och bättre, sakta men säkert.

När jag sakta men säkert började tillgodose mig själv, både kroppsligt [såsom kost, näring, vila] men även mentalt [slutade göra saker jag inte mådde bra av, men innan inte förstod att förändra] så gick det relativt snabbt att ”bli frisk”.

När jag hörde talas om behandlingsformen AuraTransformation lockade den mig, jag drogs till den som ett barn till karameller. Samtidigt ifrågasatte hjärnan min känsla, det lät för flummigt och bra för att vara sant …

Jag struntade i de ifrågasättande tankarna och bokade min behandling. Det är ett av de absolut bästa beslut jag tagit för mig själv, i hela mitt liv!

🌟Är det dags för dig att göra en förändring?

🌟Står du och stampar, men vill ”ha mer”?

🌟Är du också trött på att vara trött?

Kunde jag, kan fler …

Jag fick domen:
”Du kommer inte att klara av att arbeta mer, vänj dig med ett liv med smärta istället. Du är för sjuk för att vi ska kunna hjälpa dig …”

Jag gjorde ett eget aktivt val, för mig själv och min framtid! Vad hade jag att förlora? Inget insåg jag, men jag hade allt att vinna. Jag vann!

Kunde jag, kan fler!

Foto: Carolin Forsberg www.bycarolin.com

Det här är min  verklighet,
sanning
&
mina upplevelser

Med Kärlek
Annelie

 

 

 

©Annelie Boström

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

 

Tänk om det är tvärt om …

Ofta så säger vi att vi ska kämpa för att få det bättre, kämpa för att må bättre och slippa må dåligt.

Tänk om det är precis tvärtom…

Tänk om det är kämpandet emot livet, mot naturliga känslor och händelser, som gör att många mår dåligt.

Att det är kampen för att slippa uppleva och känna sina egna känslor som skadar och gör ont …

Tänk om det är brist på kunskap om att alla känslor är naturliga som skapar ”dåligt mående” …  Att vi inte tillåtits känna, uppleva eller hantera alla typer av känslor som en naturlig del av livet.

Om att sorg är lika betydelsefull som glädje, och att likväl som man kan skratta så man kiknar, så att magen krampar eller man kissar på sig .., så kan man uppleva sorg som gör så ont att man tror man inte ska överleva.

För mig handlade det om att hantera livet, det som händer omkring och att inte vara rädd för känslorna [de som många kämpar emot att känna] …
Att inte kämpa emot mina känslor, både glädje, sorg och förtvivlan.

För mig har AuraTransformationen vänt livet från en ”kamp för att överleva” till ett LIV med tillåtande av känslor.  AuraTransformation är en behandling som bland annat gör att du får lättare att vara du, du blir helt enkelt lite mer av dig själv.

I alla de behandlingar jag erbjuder kommer ofta samtal om livet, förhållningssätt till sig själv och beteenden upp. Din kropp vet mer än ”du” och ger signaler till mig. Tillsammans kan vi hitta lösningar för dig. Ibland små små steg, ibland kvantsprång .

 

Jag fick för ett tag sedan höra:
”Du vet väl inte hur det är att ha ångest..,
du är ju alltid glad och positiv”

Jo, jag vet hur ångest känns när den är som hemskast, när man tror att man håller på att kvävas, gå sönder inuti eller få en hjärtinfarkt. När man inte ser någon lösning eller att det inte kan bli värre, när det känns olidligt …

Jag har lärt mig att tillåta känslan, jag är inte rädd för den, som att föda barn, ju mindre jag spjärnar emot, och när rädslan för upplevelsen minskar, så går det lättare. Sakta men säkert så kan kroppen göra det den ”behöver” ♥

foto: Linda Ådahl 2018

 

Det här är min sanning och mina upplevelser
❤️
Med kärlek

©Annelie Boström

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

 

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

Vad är energi?

Hur känner man av (den personliga) energin och vad är det?

Det jag tänker på, när jag pratar om den egna, alltså den personliga energin, är den kraft vi människor har och behöver för att finnas till. Det är den egna kraften, viljan och orken. Förmågan att skapa och agera, känna och uttrycka känslor. Mängden energi vi har, styr hur mycket av detta vi kan och orkar med i vardagen.

Vår energi är, och bör i min värld vara både utåtagerande och inåtvänd. Den inre kraften, energin är kopplad till vår självkänsla och inre trygghet. Den syns inte alltid utåt, men den känns desto mer invärtes då den är integrerad.

Den agerande kraften är den som är mest synlig. Den används till exempel då vi ”gör” fysiska saker, rör på oss, umgås och är sociala.

Vår energi kan även vara högfrekvent (då mår man ofta bra) eller lågfrekvent (då är man oftast trött och lite deppig).

Alla har nog varit med om att komma in i ett rum där stämningen är ”dålig” (lågfrekvent), eller tvärtom smittats av omgivningens glädje (högfrekvent energi).
Vilken av dessa exempel vill du helst ha, både inom och omkring dig i vardagen?

Energi är den kraft som behövs för att få saker, djur och människor att fungera. Med mer energi i balans, så fungerar det bättre, det mesta blir enklare. Utan energi, kraft blir livet tyngre och inte lika lätt.

Energi behövs för att telefonen ska fungera, de flesta laddar den minst en gång om dagen. Energi behövs för att starta och köra bilen…

Vi människor behöver också ha energi, kraft för att fungera. 

Mat, näring i rätt mängd och kvalitet ger energi. Vi behöver även ha energi för att orka tillgodogöra oss det vi stoppar i oss. När jag var som tröttast och sjukast så orkade inte ens jag, min kropp ta upp/in den näring jag åt. Det krävdes då 5000ggr dagsbehovet av B-vitaminer för att inte den reumatiska ögonsjukdomen skulle bryta ut i ett skov.

Att göra roliga saker, det man tycker om ger glädje och energi. Möten med goda vänner ger energi, skapa och kreera ger energi. Men vi behöver också återhämtning, ladda, vila och sova för att orka använda vår kraft.

Det finns även saker och händelser som dränerar oss på energi…
Det kan vara bråk, missnöje och dåliga relationer. Det kan vara så kallade energitjuvar i vår närhet. Sjukdom tär också på energi-kontot, dels egen men även när omgivningen inte mår bra kan ha påverkan. 

Energi är alltså för mig, all den kraft vi har, både fysisk men även den mentala inre kraften. Alltså både den inre styrkan, vårt medvetande, vår stabila grundpelare, samt den utåtagerande, fysiska kraften att orka göra saker.

Att integrera mer energi innebär alltså inte enbart …
Att vi ”blir som duracell-kaniner” som orkar hur mycket som helst, utan att vila …
Att vi kan köra på i full speed för jämnan, utan att bli trötta …

Det innebär att vi får mer av både den inre kraften (den feminina) samt den agerande (den maskulina) i en bra balans. Det innebär att när vi får mer energi, då kan vi också använda dem båda i balans. Vi både orkar göra mer rent fysiskt, men vi får också en större inre stabilitet och trygghet.

Vi känner och VET när vi behöver vila och återhämta oss, och vi förstår det, innan vi går över gränsen.

Vi behöver inte över-prestera för att få bekräftelse utifrån, vi har den inre styrkan, energin där vi själva kan känna eller VET att vi duger bra.

Vi har styrkan att på ett balanserat sätt använda den egna energin, all den egna kraften på det sätt som är till förmån för oss själva.

Jag kan och orkar idag ”köra på i 180”, men enbart under en begränsad tid eftersom jag vet att jag sedan måste tillgodose mina behov av återhämtning där jag laddar upp mig igen.

Jag kan däremot inte ”göra ingenting” för att ladda för framtiden …

Jag behöver göra saker som ger energi för att också behålla den energi jag har. Både kropp och sinne behöver flöde, rörelse samt glädje för att må bra, utvecklas och hålla sig pigg.

”Ett stillastående vatten utan vare sig tillflöde eller utlopp blir ofta surt, och saknar sund tillväxt.”

Det här är min upplevelse och sanning, men jag hoppas du också får med dig något på vägen ♥

För mig var AuraTransformationen det som gav mig mer energi och egen kraft. Energi i balans, det vill säga den finns både invärtes men även i form av mer ork att göra saker jag mår bra av. En härlig energi som ökar i styrka ju mer jag tar hand om den och mig själv!

Med kärlek

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86

 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

Ja, så här kändes det …

Som att gå ut, mitt i vintern nästan utan kläder. Oskyddad mot omgivningen, kylan och snön. Det gick riktigt bra en liten stund, men relativt snabbt blev det kallt. Kroppen, jag fick svårare och svårare att slappna av.

Så här kändes det också utan fungerande aura, energiskydd runt omkring mig (även om jag inte förstod det då) Nervsystemet fick jobba som bara den för att orka. Höll inte kvar min egen kraft och energi och jag frös nästan jämt.

Betydligt skönare blev det att vara utomhus med byxor, kofta och yllejackan … Riktigt trevligt, inte ansträngt alls utan mysigt.

Så blev det också efter AuraTransformationen. När kroppen fick ett bättre, ett numera fungerande energiskydd så blev livet lättare. Det är inte längre läckage på min energi. Den fysiska kroppen blev lugnare, kunde börja återhämta sig och läka. Jag blir piggare och mår bättre och bättre för varje dag.

Så, vad känns trevligast, påklädd för att hantera omgivningen med lugn och glädje, eller avklädd och mer sårbar …

Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™
Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
Telefon 076 – 367 86 86
 

Hållbarhet VS Quick-fix

Kan man inte bara få komma på en timmes healing hos dig?

Jo det kan man, men jag har valt att inte ge de behandlingarna innan man genomgått en AuraTransformation™.

Varför?
För att jag omöjligt kan luras …

Jag pumpar inte upp ett punkterat däck och tar betalt för det, innan punkteringen är lagad.

Jag tätar eller stänger fönstren när det är kallt och dragit, istället för att elda för kråkorna!

Jag kan och vill inte erbjuda en tjänst som försvinner relativt snabbt, när möjligheten att bibehålla finns tillgänglig.

Jag har alltid haft ett långsiktigt och hållbart tänk i allt jag gör. Som frisör ville jag att mina kunder skulle kunna fixa frisyren lika bra som mig, de skulle klara det själva och känna sig snygga i håret länge. Inte super-fixade direkt, för att sen ändå inte få till det i vardagen, dvs hemma.

Nu när jag inte längre arbetar som frisör, har jag från många håll hört att jag verkligen lyckades med detta. Många av mina tidigare kunder upptäckte det då jag slutade och de bytte frisör …

Så jobbar jag fortfarande, men idag med hälsa, behandlingar och personlig energi.

Varför ska jag ge en behandling som ändå inte är hållbar, när jag vet att det finns bättre och hållbara behandlingar?

Jag (och många andra terapeuter) lever ju på att det kommer kunder & klienter. Många vill ha ständigt återkommande och betalande klienter. Många gör sig oumbärliga för sin kund/klient.

Den enkla vägen för mig vore också att erbjuda energibehandlingar med balansenergi, till alla som inte väljer att göra en AT. Jag skulle vara garanterad hur mycket jobb som helst, eftersom energin inte stannar kvar hos klienterna.  Behandlingen känns otroligt behaglig ett tag … De flesta vill ha mer …
Men den är inte hållbar eller permanent (utan hel, fungerande aura).

Snacka om affärsidé 😉. Men på samma sätt som jag ville att mina frisörkunder skulle ”klara” sig så bra och så länge som möjligt själva, vill jag även att mina behandlingar ska fungera och vara hållbara.

Jag väljer hållbart istället för Quick-fix även här!
Hur väljer du?

Här kan du läsa om ”hur du kan få din punka lagad” och sluta läcka ut kraft och energi ♥

För vem kan en AuraTransformation™ vara bra ♥

©Annelie Boström
♥ 
Certifierad Auraförmedlare™ ♥ Massör ♥ Hälsoinspiratör ♥

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

5 saker som barn och ungdomar sagt till mig, om mig och min energi,

 samt hur de energimässigt upplever det…

1
Men du är ju inte som andra vuxna, du både säger och menar (utstrålar) samma sak …
Javisst, så blir det då man kopplar ihop kroppens chakran (vilket sker under en AuraTransformation™) och får dem att samarbeta. Sedan gäller det även att använda sig av det samarbetet. Man blir då sannare och ärligare, både mot sig själv men även mot omgivningen. Detta både märker och uppskattar de som är födda med den nya energin, det är ju deras sätt att ”vara”. När vuxna gör tvärtom, alltså säger en sak men vill/ känner en helt annan (så som många tyvärr gör) så känns det väldigt förvirrat och konstigt för den yngre generationen.

2
Jag lyssnar på dig eftersom det känns att du står för det du säger … Du menar det du säger …

Dagens unga vuxna (födda från -95) är i grunden mycket sannare och rakare mot sig själv och omgivningen. Hur ska de ta vuxna på allvar, om de som bör vara deras förebilder, inte själva kan stå för den sanning de försöker förmedla?
Efter en AuraTransformation™, så får man mycket lättare att ”hitta sin egen sanning” och då blir man också en tryggare förebild.

3
Du är ju gammal men ”ser ut” som ett barn, det har jag aldrig sett förr …

Eftersom våra barn och ungdomar generellt från födseln är mer energimedvetna än sina föräldrar, så ser de också oftare hur ”utstrålningen”, alltså auran ser ut. Efter en AuraTransformation™ blir auran, det vill säga vår utstrålning mer synlig och liknar också den som den yngre generationen är födda med. Vi får alltså samma energi som de redan har, det var det som barnet ifråga såg.

4
Det är lätt att prata med dig, du förstår hur jag tänker och menar … Du kan tänka som jag …
Hur ska man lättast förstå varandra, jo genom att prata samma språk. Efter min egen AuraTransformation™ blev detta mycket tydligt, jag lyssnade på vad som sas och slutade lägga in egna värderingar. Jag upplevde att jag lyssnade och tog in med nya öron. 

Jag behövde inte längre ”google translate” som krånglade till och missförstod många saker, jag förstod själv på ett helt nytt och bättre sätt.

5
Det går inte att reta dig, eller ta energi av dig som det brukar gå att göra med vuxna …
Jo visst går det reta mig … men inte alls som förr. Efter min egen AuraTransformation™ så kan ingen, som jag inte själv släpper in, komma in i min sfär och ta min energi och kraft. Tidigare kunde vissa personer dränera mig helt, vilket inte går idag. Det är skönt framförallt för mig själv, men även för omgivningen. Varken barn, ungdomar eller vuxna, mår bra av att kunna styra sin omgivning, de mår bra av stabila förebilder. 

Min egen ”Pys-ut-all-energi-knapp” försvann efter min AT och alla de som hade använt knappen, slapp använda den = win-win för alla parter.

Visst är det lättare att prata med någon när du förstår språket …

Visst är det lättare att bemöta det du själv kan förstå …

Med en bättre inre balans så kan du vara en tryggare förebild för dem du har omkring dig.

Så i min värld, vare sig du ”tror” på AuraTransformation™ som behandlingsform eller inte, så ger den fördelar till alla som vill vara trygga förebilder för omgivningen att spegla sig i.
Det vill säga förebilder för barn, ungdomar och unga vuxna, vare sig man har barn i sin omgivning eller planerar att skaffa barn.

Vill du veta mer?
Läs gärna boken som handlar om den nya tidens energi, vad som händer runt omkring oss. Hur fungerar energin hos barn, ungdomar och unga vuxna som är födda -95 och senare. Vad kan behandlingen ge dig?

Mina personliga erfarenheter finns i boken Våra älskade ungar – En spegling av oss vuxna 

Här kan du läsa mer om boken Balans på alla plan – med kristall och indigoenergin

Här kan du läsa mer om AuraTransformation™ 

Med Kärlek ♥
Annelie

©Annelie Boström
Certifierad Auraförmedlare™
Massör & Hälsoinspiratör
Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

076 – 367 86 86

www.universellbalans.se
www.anneliebostrom.se
www.balansbutiken.se

 

Ska allt vara som det alltid har varit ..? Eller

behöver vi förändra saker …

Tja, det beror väl på vad vi vill, men tar vi alltid exakt samma väg, så kommer vi alltid att komma till samma mål.
Det kan kännas tryggt men tänk om det målet kanske egentligen bara är ett delmål på vår livsresa. Som att du bokat biljett till Florida, men stannar i Malmö för att du inte ”vågar ta klivet vidare” till nästa flyg.


Snubblar vi varje morgon i gropen utanför dörren, så behöver vi kanske fylla igen den för att slippa snubbla …

Får vi alltid problem med magen av viss mat, så kommer nog magen inte bli bättre innan vi ändrat kosten …

Jag har många gånger hört liknande:
Jag tänker inte ändra på mig …
Inte vill jag prova något nytt …
Jag, hon eller han KAN inte förändras …

Såklart att alla kan .., om viljan finns.

Om man har det bra, man mår bra, har en bra relation och så vidare, varför förändra något då  …
Men tänk om det med små medel är möjligt att få det ännu bättre …  (jag vet att det går)
”Att ändra receptet och tillsätta den extra kryddan som gör att just du uppskattar maten extra mycket”

Varför är vi så rädda för förändringar?

Aldrig att jag kommer vara utan katt, det går inte .., sa astmatikern som fick jobbigare och jobbigare med andningen.

Jag tänker inte ändra på mig .., sa kvinnan som gång efter gång misshandlades av sin pojkvän.

Nej jag kan inte jobba mindre, det skulle inte fungera .., sa mamman som sällan hann hem innan barnen somnat.

Inte kan vi göra så, våra barn vill nog inte .., sa föräldraparet som ville flytta för att få bättre ekonomi och mer tid tillsammans.

Varför ska jag sluta dricka alkohol, jag blir ju inte alltid dyngrak och det skadar väl ingen annan …

Arbetsnarkomanen som går in i väggen, men efter en tids sjukskrivning kommer tillbaka till jobbet och börjar om i samma tempo igen …

Varför ska jag ändra något i mitt liv, det fungerar ju …

Tycker man att livet är optimalt, att det inte kan bli bättre, man finner en glädje i det mesta som görs, både privat men även i yrkeslivet, då kanske det är mindre motiverat att sträva efter utveckling.
Och, ingen måste förändra sig, valet är alltid ens eget och det måste komma inifrån.

Men i min värld så handlar det mesta om att ha en vilja att utvecklas och förändra/förändras för att få ut mer av livet.
Ibland är det de små förändringarna i livet som kan ge stora resultat. Att förändra vårt sätt att se saker, hur vi förhåller oss till händelser och till varandra. Hur vi kommunicerar med andra, samt använder oss av det vi hör av omgivningen. Vad fungerar bra, hur kan jag få det att växa och bli ännu bättre, för både mig själv och även för omgivningen.

Hur hade vårt liv idag sett ut om stenåldersmänniskorna hade vägrat att utvecklas och förändra, både sig själva samt sina redskap …

Jag ser och hör många som klagar över sitt liv, över jobbet, på partnern, på tidsbrist och så vidare.
Men vill de själva förändra något i sitt liv för att få det bättre?

Hur ska man få det annorlunda, om man inte ändrar på någonting?
Det behöver inte alltid vara så drastiska och stora förändringar som krävs. Men de behöver vara medvetna val, för sig själv och med en intention om positiv utveckling.

För mig var AuraTransformationen det som medvetandegjorde vad jag behövde förändra. Innan AT:n så tyckte jag att jag gjorde allt jag kunde, men med facit i hand så var det verkligen inte så. Men med rätt redskap, kraft inifrån och mer personlig energi så kunde jag så otroligt mycket mer.
Jag kunde förstå för att komma framåt både fysiskt, vad min kropp behövde för att återhämta sig och läka. Men det blev även mycket lättare (även om det inte var trevliga alla gånger), att förstå hur mitt förhållningssätt mot mig själv kunde förbättras. Att se mig själv, har lärt mig väldigt mycket och även gjort livet otroligt mycket lättare. Den extra energin som behandlingen gav, gjorde att jag orkade ta tag i det jag behövde samt klarade av att vara konsekvent, att fortsätta framåt i livet.

Många gånger, krävs kraft för att orka ta tag i det som behövs, vare sig det är stora eller små saker.

Ibland är vi inte ens medvetna om vad som behövs.

Ibland saknas energin till att ens ha en vilja, eller att göra saker som ger energi.

Vill du komma vidare och framåt i ditt liv och behöver hjälp på vägen?

©Annelie Boström
Certifierad Auraförmedlare™
massör, hälsoinspiratör
Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

076 – 367 86 86

www.universellbalans.se
www.anneliebostrom.se
www.balansbutiken.se

Distansbehandlingar eller inte …

Anledningen till att jag valt att enbart jobba med behandlingar i fysiska möten, på plats med klienter och inte på distans, kommer här.

På samma sätt som att telefonen kan avlyssnas, Facebook kan hackas eller Karolinska sjukhusets datasystem får en bug utifrån och därmed slutar fungera, så är inte heller ”distansbehandlingar” (i min värld) helt tillförlitliga.
Detta vill jag aldrig riskera att mina klienter råkar ut för, alltså ett yttre påkopplande. Det är därför jag helt har valt bort distansbehandlingar.


Det finns idag en uppsjö av energibehandlingar och många terapeuter jobbar även på distans. Ibland till och med utan att ha exempelvis telefon, Skype eller annan viral kontakt under behandlingen. Vissa ”skickar” till och med energi till andra personer utan deras vetskap och medgivande, vilket i min värld är gränsöverskridande.

Jag har valt att enbart jobba direkt mot/med mina klienter av flera anledningar, som känns sanna och rätt för mig. För mig innebär fysiska energibehandlingar, på plats med klienten, att ytterligare en dimension används, vilket ger större, hållbarare och långsiktigare resultat.

Att skicka healing, energi på distans, fungerar ofta bra. Klart att det går, när vi kan ringa, skicka sms och bilder trådlöst till andra sidan jorden, ”genom luften”.
Det man däremot ALDRIG kan vara helt säker på, är vad som kopplar på sig, ändrar sig eller försvinner längs vägen …
På samma sätt som att telefonen kan avlyssnas, Facebook kan hackas eller Karolinska sjukhusets datasystem får en bug utifrån och därmed slutar fungera, så är inte heller ”distansbehandlingar” (i min värld) helt tillförlitliga.
Detta vill jag aldrig riskera att mina klienter råkar ut för, alltså ett yttre påkopplande. Det är därför jag helt har valt bort distansbehandlingar.

Att ha vägledande samtal, kostrådgivning och liknande via till exempel Skype eller telefon fungerar däremot utmärkt. Här är det inte energi som är fokus utan konsultation med samtal. Att medvetandegöra, se och förstå ger nya möjligheter att själv bearbeta och ta tag i ”det som behövs”.

Kan du få en massage, ett kiropraktorbesök eller laga en trasig sko på distans?
Nej såklart inte, du går till massören, kiropraktorn eller skomakaren för att få hjälp då du behöver det. Man eller skon behöver fysiskt vara på plats för att ytterligare en dimension i behandlingen ska kunna ske.
På samma sätt upplever jag det med de behandlingar som jag valt att arbeta med, till skillnad från de som ”går lika bra att göra på distans”. När en fysisk närvaro finns, kan man jobba på fler plan, få ytterligare en dimension som klienten givetvis får sig tillgodo.

Jag har givetvis testat en uppsjö av behandlingar innan min AuraTransformation™, både på distans, i grupp, samt enskilt med fysisk beröring. Efter min egen AT har jag ”provat” olika behandlingar vilket har fått mig att förstå hur de fungerar och på så sätt kunna förklara för andra.

Den energi jag innan min egen AT fått på distans, stannade aldrig kvar hos mig någon längre tid, utan den försvann relativt fort. Den var inte beständig. Många terapeuter sålde in fler och fler behandlingar, för de ville göra sig oumbärliga …

De sjukdomssymptom, smärtor, problem jag eller någon terapeut försökt jobba med, som enligt behandlaren/behandlarna skulle försvinna, blev ”osynliga” under en period för att sedan komma tillbaka igen. Då de kommit tillbaka har jag även upplevt att de blev värre än innan.

Bestående resultat har jag bara fått vid ren och konkret samtalsterapi, rådgivning, eller under den typ av behandlingar där terapeuten väglett mig och ”jag själv gjort jobbet”. Energipåfyllning på distans har aldrig haft en permanent funktion för mig.

Efter AuraTransformationen upplevde jag att detta blev ännu tydligare än innan. Det kan bland annat förklaras med att belastningar i astralkroppen är enklare att förändra och jobba med på distans. Men om det är där, det vill säga astralt, som man har mycket att jobba med och istället väljer att genomgå en AuraTransformation™, så neutraliseras all astral belastning under behandlingen och återkommer inte.

Efter en AT så kan jag nu själv, genom att använda min egen kraft och mitt medvetande, hämta hem min energi, utan att riskera att ”skräp” kopplas med.

Jag kan numera själv, ibland med stöttande samtal och ibland under en massage eller annan kroppsbehandling, lösa problem, hitta lösningar och utvecklas både fysiskt men även mentalt.

Att tänka på varandra med kärlek, skicka en kärleksfull tanke, önska varandra kärlek, lycka och hålla tummarna för sina vänner, de man tycker om, är däremot alltid i sin ordning ♥

Det här är min uppfattning och mina upplevelser. Inspireras gärna för att hitta din egen sanning.

©Annelie Boström
Certifierad Auraförmedlare™
Massör, Hälsoinspiratör
Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

076 – 367 86 86

www.universellbalans.se
www.anneliebostrom.se
www.balansbutiken.se

Balansering, vad, när och varför?

Varför boka Balanseringar

Jag fick en fråga om varför det inte hänt något beständigt efter ett flertal balanseringar, utan bara ”bättre”ett tag och sedan som vanligt igen.
Min erfarenhet är att ju mer man förstår, desto mer kan man också få ut av behandlingen, så här kommer mina tips.

5 tips och olika exempel på hur du kan använda dig av behandlingen och få ut det mesta möjliga av din Balansering.

Här kommer mina erfarenheter av Balanseringar och vad som kan skilja ”samma” typ av behandling åt beroende på olika faktorer. 

Ofta blandas dessa i en och samma behandling beroende på behov och den egna intentionen hos klienten. Ju bättre balans du själv har då du får en Balansering, desto mer ”hinner man med”, därför vinner man som klient alltid på att ta hand om den egna energin.

1: Balansera och samla ihop energin

Direkt efter min egen AT hade jag det extremt kaotiskt i näromgivningen. Jag var fysiskt helt utmattad och sjuk. Då var fokus att hålla mig över ytan. De Balanseringar jag tog, såg till att samla ihop mig själv och balansera, vilket jag inte själv orkade då. Jag ”lärde mig” då också att ”hålla kvar” mig själv och min energi bättre och bättre. Detta gjorde mig starkare, tryggare, lugnare och mer samlad samt centrerad.

Jag bestämde mig direkt efter min AT, att jag inte längre skulle behöva kämpa helt ensam, utan att det var okej att ta hjälp då jag själv inte orkade.
Att ta hjälp är inte samma sak som att lägga ansvaret på någon annan. Jag tog ansvar för mina behov, utifrån mitt utgångsläge. Jag behövde definitivt hjälp med Balanseringar för att min återhämtning skulle gå både snabbare och smidigare.

 

2: Integrera mer energi

När jag lättare kunde hålla min energi hos mig, så hände det ”mer” under en Balansering. Mer energi kunde integreras då balansen var bättre. 

Lite förenklat och som jag ser det:
Man behöver lära sig förvalta det man har innan man kan få mer ♥

 

3: Jobba med specifika mentala frågor, problem, beteendemönster och vanor

Den egna intentionen med sin behandling är viktig. Att veta vad man behöver ta tag i, förändra och jobba med, tillsammans med Auraförmedlaren under Balanseringen, fokuserat i bra energi, ger mycket fina resultat för klienten.

 

4: Jobba med den fysiska kroppen

Att boka en Balansering för att jobba med specifika ”saker” kan och är ofta mycket effektivt. I energin som kommer under Balanseringen finns det mycket fina möjligheter att ”komma vidare” och utvecklas, både då det gäller fysiska och mentala spärrar, som behöver övervinnas. Ett exempel på en fysisk förbättring (hos en klient till mig) var en hälsporre som ”försvann” under Balanseringen.

 

5: Integrera mer medvetande

Ibland så kan det räcka med att känna att en viss Auraförmedlare™ drar, lockar eller har någonting ”som jag som klient vill ha/ vill åt”, ofta är det mer medvetande. Därför är det viktigt att känna in att den Auraförmedlare du väljer är rätt just för dig. Att det känns rätt i hela dig. En behandlare kan nämligen inte hjälpa en klient att integrera mer medvetande än den själv har. För att ”hinna med” att både balansera och uppgradera, integrera mer medvetande krävs oftast längre behandlingar … Gå på din känsla ♥ (hos de flesta Auraförmedlare™ kan du boka per timme)

 

Måste man gå på fler balanseringar efter sin AuraTransformation™? 

Snabba svaret är:
Nej man måste ingenting!

Men …
Min upplevelse är att väldigt många har svårt att själva orka hålla kvar sin personliga energi. Många har levt på ”sparlåga” under mycket lång tid innan sin AuraTransformation™.

Många människor är fostrade till att ge av sig själva och dela med sig av sin egen energi. Att ha detta beteende inpräntat och sedan tvärt ändra det, går inte alltid av sig själv för alla efter en AT, men för andra blir det självklart att hålla energin ”hemma” och det fungerar mycket bra direkt efter AuraTransformationen. När viljan att förändra finns är Balanseringar effektiva hjälpmedel.

En mycket stor positiv effekt efter en AuraTransformation™, är att man får nya och effektiva möjligheter att känna, se och förstå sina egna behov.
Därför säger många (de flesta) Auraförmedlare™ till sina klienter, att de ska avvakta och känna om och när de behöver fler Balanseringar. Detta för att du som klient själv ska träna på att känna och förstå dina egna behov. 

Det innebär inte att du måste vänta tills du inte orkar mer själv, att du behöver må dåligt för att boka en Balansering eller att du är svag för att du inte klarar dig själv …  

Utan det är för att vi hoppas att du verkligen ska ha viljan att utvecklas som person och förstå dina egna behov istället för att någon talar om vad du ska göra. Det är viktigt att du på eget initiativ tar tag i att göra något åt det som behövs, för dig och ditt liv.

 

Att vara stark är att ta hjälp när man behöver det, innan man rasar.
Att vara stark är att vilja bygga upp sig själv inifrån och ut, genom att se och förstå sig själv samt tillgodose sina behov. 

 

Efter en AuraTransformation™ blir man generellt en självständigare individ, men vi behöver alla ändå i högsta grad andra människor runt om kring oss, som kan hjälpa oss att bli ännu tryggare i oss själva.
Att förstå det och att ta hjälp är styrka.

Varmt välkommen <3

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™ 

Energicoach – Massör – Hälsoinspiratör

 

 

12 missuppfattningar om AuraTransformation™

Missuppfattningar och felaktiga påståenden om behandlingsformen AuraTransformation™!

Alla har vi väl lekt ”viskleken” som barn ..,
där det som sägs från början ändrar form och mening när det går från mun till mun. Det som startade som ”En smällkaramell i granen” blir till ”Hon smäller till barnen”.
Så här är det med många saker omkring oss, rykten och osanna påståenden sprids, så även om AuraTransformation™.

Jag har snappat upp några av de påståenden som ligger mycket långt ifrån (min och många andras) verklighetsbild och sanning.

 

1: Man måste tro på behandlingen och allt som står i boken ”Balans på alla plan” för att det ska fungera …

Nej verkligen inte, men du bör ha en tilltro till dig själv och en vilja att ”se dig själv” samt lyssna på din kropps signaler.

 

2: Man måste skriva ett kontrakt om vilka energier man ska ta in …

Nej det gör man inte, behöver inte göra. Man får ”ta in” precis vad man vill även efter sin AT. Det man däremot kan ha/har fördel av, är att ha en genuin vilja att ta hand om sig själv, och ta hand om sin egen energi. 

3: Man får så stark energi att man inte kan vara med andra människor …

Såklart man kan vara tillsammans med andra människor. Annars hade det ju inneburit att föräldrar inte skulle klara av att vara tillsammans med sina barn såvida de ej själva var AuraTransformerade. 

4: AuraTransformation™ är en sekt …

Nej, det är en behandlingsform på samma sätt som Svensk klassisk massage, Reiki, Zonterapi osv, där många väljer att sedan utbilda sig och arbeta med behandlingsformen, för att de själva tycker den är bra.

5: Alla ”måste” göra på samma sätt efter sin AuraTransformation™ …

Absolut inte, alla får göra precis som de själva vill. Att hitta sin egen väg, sina egna lösningar, sin egen inre sanning är en av de (för mig) viktigaste och mest positiva följder efter en AT. Däremot, precis som föräldrar försöker lära sina barn saker för att undvika dundertabbar under uppväxttiden, så kommer många Auraförmedlare med råd. Ofta eftersom de själva lärt sig av sina egna misstag och önskar det bästa för sina klienter.  

6: Man måste förändra sin aura för att följa med i utvecklingen …

Såklart inte, utvecklas gör de flesta ändå. Men för många är däremot AT nästa steg i utvecklingen och det ger nya och bättre förutsättningar i livet, för andra är det en högskoleutbildning som ger mer utveckling. Vi är alla olika och har olika vägar. 

7: Alla chakran försvinner …

Nej våra chakran försvinner inte alls, de börjar samarbeta genom att de ”får kontakt med varandra”, kopplas ihop. Vill man hitta sin ”egen sanning”, se/känna sina egna behov och ha lättare att tillgodose dem då blir det en stor fördel att fokusera på hjärtchakrat som ”teamledaren”.

8: Man öppnar upp för entiteter och liknande …

I min värld helt oförklarligt eftersom jag idag själv har mer inflytande över vad som kommer in i min sfär. Det jag inte öppnar upp för, släpps inte in och vice versa.

9: Man måste göra stora förändringar i sitt liv efter en AT …

Nej, varför ändra saker som fungerar och känns bra. Däremot så är det ett fantastiskt tillfälle att ta tag i saker som inte är bra, tillför något eller dränerar. ”Du slänger inte ut din man/fru om ni har det bra, om relationen däremot suger totalt, har gjort det länge, då kanske ni väljer att gå skilda vägar”

10: Indigoenergin kom till jorden först 95-01-01 …

Nej, det varken stämmer eller påstås. Indigoenergin har funnits relativt länge (jag har själv haft det redan innan min AT). De som är födda -95 och senare har däremot både indigoenergi samt en indigoaura/kristallaura. Det vill säga den typ av aura man får då man genomgår en AT.

 11: Man blir någon annan efter en behandling …

Nej, det är precis tvärtom. Man blir mer av sig själv! Däremot kan omgivningen tycka att man blir någon annan om man börjar göra mer saker man länge innerst inne önskat men inte t.ex. vågat eller orkat.

 12: Din partner måste också göra en behandling …

Nej det finns inga måsten och båda behöver inte vara AuraTransformerade för att förhållandet ska fungera. Däremot bör man i alla relationer ha en ömsesidig vilja att utvecklas tillsammans, AT eller inte. Därför är det vanligt att partnern VILL hänga med i den utveckling som sker efter en AT och då väljer att själv genomgå en behandling, men absolut inte alltid.

 

Det finns också en rädsla hos många människor, en rädsla för att behandlingen ska göra livet värre och sämre än i dagsläget …

Om man tidigare i sitt liv inte haft ”kontakt” med sin kropp, kört över den och valt att inte lyssna på alla signaler den sänt. Till exempel värk, trötthet, domningar osv utan överbelastat mer och mer utan att ta hand om sig själv, så kan ibland dessa saker kännas tydligare, men de blir sällan värre, de blir däremot ofta tydligare så du ska få möjlighet att göra något åt det. 

Om du inte har tagit hand om dig själv, och du helt plötsligt inser det, kan det vara en sorg som behöver bearbetas. Att bryta med något invant och förändra är sällan en dans på rosor, men belöningen efteråt brukar bli fin. Det kan jämföras med att bryta upp från en dålig relation, det är svårt i stunden men man vet att det blir bättre efter ett tag.

Men om du redan har insett detta och redan ser dig själv, jobbar med dig själv, så kan det ofta bli precis tvärtom, du får kraft att använda de verktyg du ofta redan har samlat på dig i livet. 

 

Med mer kraft & egen energi så orkar man möta sig själv och sitt liv ❤️❤️❤️

 

För mig innebar AuraTransformationen ett ”nytt liv”!  Alla de redskap jag samlat på mig började fungera när MIN energi stannade kvar hos mig. Jag orkade vara konsekvent, jag förstod vad jag behövde och agerade därefter med en tryggare inre kraft än någonsin.

Det går inte fylla ett trasigt däck med luft .., det kommer aldrig bli fullt eftersom det som fylls på pyser ut igen. När min energipunka försvann/lagades så började jag integrera mer och mer kraft.
Det här är min sanning som jag med glädje delar med mig av

©Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™