Kan man bränna ut sig efter att ha genomgått en AuraTransformation™?

Ja det kan man, annars skulle våra barn och unga inte heller kunna bli slutkörda eller utbrända, vilket de ju även de tyvärr kan bli.

Man kan göra allt som man gjorde innan en AuraTransformation™️, även efter en behandling. Man väljer helt själv vad man vill göra.
[Däremot kan ibland vissa behov att göra saker helt försvinna, som tex ätstörningar, agg/ilska riktad mot specifika saker/personer, cravings eller liknade]

Jag personligen hade hoppats på en Quick-fix när jag bokade och genomgick min AT, men förstår också att då hade jag ju ”bara fortsatt som förut” … [vilket hade inneburit att jag blivit helt slutkörd igen]

Jag förstod efter ett tag att, en behandling, vilken som helst, inte heller AuraTransformation™️ kan ändra mitt sätt att vara och agera, det kan ju endast jag själv göra. AT:n har gjort det enklare att se och förstå vad jag behöver förändra. ?  [insikter suger och gör ont ibland ?]

För mig så är, ”att gå in i väggen, bränna ut sig, köra slut på sig själv” att man tagit ut mycket mer från energi-kontot, än vad man tillfört.

Att stressa, göra saker som man inte vill eller bör, som man mår dåligt av eller är rent av skadligt, kostar enormt mycket energi. Alla så kallade ”måsten” som blir till tunga bördor.

Ju mer du lyssnar på kroppen, vad den vill ”säga” dig, desto mer kommer den att ”berätta” vad den behöver för att du ska må bra ❤️

Ibland behöver vi hjälp för att kommunicera med oss själva, ibland går det jättebra att själv förstå. Vi vill inte alltid lyssna på vår kropps signaler, eller så har vi helt enkelt bestämt oss för att ”den har fel”. Det kan även vara smärtsamt att förstå .., att inse hur vi försakat oss själva. Men i förståelsen ligger också grunden till förändring och förbättring. 

När man får anden, det högre jaget, mer av sig själv tillgängligt, [som en AT bland annat innebär, dvs få tillgång till mer av sig själv] så gör det också generellt ”ondare” att gå emot sig själv, att ”köra över sig själv”.

Men det innebär också att man lättare och tydligare, känner kroppens signaler och kan man må sämre av att göra saker man inte mår bra av. [Därför i min värld många unga inte mår bra] Men det innebär då också att när det känns och är tydligare att vissa saker behöver förändras .., ger det otroligt mycket bättre möjligheter att förändra. Konsten är att lära sig lyssna, hitta vad och ta tag i det som behövs …❤️

Allt går inte på en gång, vi är alla olika. Jag lär mig nytt varje dag, stannar jag inte upp och lyssnar går det inte framåt. Ibland kommer livet emellan och pausar, eller rent av lägger i backen tillfälligt …
Men jag kan alltid stanna upp och reflektera, se vad som hänt, ta hjälp och fortsätta framåt igen.

”Ett stadigt hus behöver en bra grund, tak och fasta väggar innan tavlorna kan hängas på plats.”

För mig blev AuraTransformationen det som gjorde att jag förstod, kunde ta in, orkade, vågade stanna upp och lyssna på vad kroppen faktiskt säger. Då först lärde jag mig tolka dess signaler och det den sa till mig ? (även om jag innan AT:n trodde jag förstått …) När jag började lyssna mer på mig själv och förstod mina behov blev det ”lättare” att hjälpa mig själv att läka. Ju mer jag använde mig av min förmåga att lyssna, desto lättare gick det [som med allt vi lär oss, det känns svårt i början men går lättare när vi kommit igång].

 Kunde jag ..,kan fler ❤️

Det här är min sanning, upplevelse och uppfattning och min förhoppning är att du kan ha glädje av denMed kärlek
Annelie

Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 

Hur blir du bemött …

och hur tar du emot och reagerar på det som sägs till dig?

Angrepp är inte bästa försvar .., det är en härskarteknik som förstör och söndrar relationer 

▪️Du måste förstå …

▪️Det är ditt fel …

▪️Du borde väl fatta …

▪️Du gör mig så arg …

▪️Om du inte …

▪️Är du dum i huvudet, eller …

▪️Du är så provocerande …

Många börjar med att angripa genom att använda någon av ovanstående, [eller liknande fraser] som inledning på ett ”så kallat samtal”.

Hur får det dig att må?

Vad är egentligen meningen med att starta med att angripa den man pratar med? [vare sig det är medvetet, omedvetet eller undermedvetet]

När man börjar med att angripa, vare sig det är verbalt eller med handling så är meningen att få motståndaren i försvarsställning.

På samma sätt som i ett schackspel, ställa kungen i schack, och motståndaren behöver då fokusera på att parera undan och försvara sig, istället för att få möjligheter att tänka ut ett fungerande drag.

Så här agerar många för att försöka få övertaget över andra människor.

De flesta [behöver inte vara alla] reagerar också på liknande anklagelser genom att känna att de är ”skyldiga”, att de gjort något fel och får skuldkänslor .., även om de inte ens vet vad ”angriparen” pratar om.

Så, nästa gång någon börjar ett samtal med att klandra dig för någonting .., stanna upp och fråga dig själv om det ens har med dig att göra. Om du ens behöver ta på dig skuldkänslor eller försvara dig. Varför någon tycker att ”angrepp är bästa försvar” i stället för att bjuda in till samtal …

Är man svag, så angriper man för att försöka manipulera och få övertag.
Samtidigt som en trygg person inte behöver angripa någon annan för att känna sig stark.
 

Det här är min uppfattning, mina tankar & sanning

Hoppas även du fått
något med dig på vägen ♥

Med Kärlek♥
Annelie

#auratransformationökardittmedvetnabeteende

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
 

 

 

Balans ♥

Att vara trygg i sig själv och sitta stadigt, även om det blåser omkring ..,
men innebär det att allt och alla är lika?


Jag pratar ofta om,  jobbar för och ser bara fördelar med att ha balans i livet … 

Men vad innebär det egentligen?

En fråga dök upp, om balans och om det innebär att alla är lika, ska ha lika mycket av allt, bli och vara lika?

Det korta svaret på frågan är:
Nej, att ha en egen balans innebär inte att det ska vara lika av allt och likadant som alla andra.

Att ha balans innebär att DU, utifrån dina egna förutsättningar och behov, dina egna värderingar och intentioner, din egen person, din personliga energi och ditt liv skapar och vill ha balans hos dig, inom dig och närmast omkring dig.

Alla människor är unika och därför är det också individuellt hur en total balans är, ”ser ut” för alla.

Det varierar också beroende på vad som händer omkring oss, som arbete, familj, semester eller sjukdomar mm.

Att själv få energimässig balans innebär att vi, unika som vi alla är, strävar efter att hitta den sammansättning som är optimal för oss själva.

Att få balans i elementen innebär att vi kan använda oss av mer av våra egna ”förmågor”. Precis som flera individer i en arbetsgrupp, som när de samarbetar, tillsammans tar fram det bästa ur varandra, istället för att en tror sig vara bäst, ska bestämma och inte tillåta övriga höras eller synas.

Att få balans mellan den maskulina och feminina energin, blir som yin/yang, de är beroende av varandras olikheter för att finnas. De stärker varandra (när de är i balans) och är även de individuella hos oss alla.

Allt detta är individuellt och ju bättre balans vi själva får, desto unikare och mer äkta upplever jag att vi blir. Eftersom vi skapar detta utifrån oss själva.

Som Auraförmedlare så hjälper jag ”enbart” till att förmedla det du som klient behöver, vill ha och kan hantera. Du sätter ribban och jag hjälper dig komma till högre och högre mål. Ju bättre balans jag har, desto mer balans kan jag förmedla.

Älskar Anni Sennovs uttalande:

Att ha balans i livet på ett medvetet plan innebär INTE att det händer lika mycket bra som dåligt. Det innebär att vi hanterar det som sker omkring och ändåhåller kvar balansen.

Det här är min uppfattning, mina tankar & sanning

Hoppas även du fått
något med dig på vägen ♥

Med Kärlek♥
Annelie

#auratransformationvillskapabalans

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 

 

 

Att kapitulera som ”duktig Flicka” ..,

och även vinna tillbaka sig själv ♥

Att köra slut på sig själv, förstå och bli förstådd. För dig som själv är på gränsen eller lever nära nån som är utmattad

Jag har alltid haft massor med driv, ork, vilja och förmåga att göra saker.

Jag har alltid gjort massor, jobbat, ställt upp, töjt mina gränser.

Jag tyckte om det. Jag tyckte om bekräftelsen i att vara duktig och jag älskade att se resultaten i det jag gjorde.

Till sist orkade jag inte mer. Det blev helt enkelt för mycket …

Det började med fysiska symptom, som värk, jag blev tröttare och tröttare. [Kunde inte då förstå varför …]

I takt med att dessa symptom blev värre och värre, försvann också en stor del av glädjen i det jag gjorde. Mer och mer kändes som krav, istället för som tidigare ”det hade ju bara varit roligt”.

Efter en mycket kaotisk och icke-själv-vald period kom kapitulationen som en käftsmäll.

Jag, som alltid orkat, kunnat och haft viljan .., orkade och klarade nästan ingenting …

Känslorna inom mig, var fruktansvärda. Jag slog på mig själv, för att jag var så värdelös, inte orkade, var trött, rent av dödligt trött och apatisk.

Jag kände mig totalt värdelös eftersom jag nu inte kunde göra allt som jag tidigare under mitt liv fått bekräftelse för. Just nu, i detta skede kände jag mig verkligen helt betydelselös.

Här behövde jag, bli validerad och sedd. Jag behövde ha vänner och familj som stod vid min sida och ”älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest” är viktiga ord att tänka på för de närstående.

Jag behövde ingen som fixade mig, jag behövde få släppa kontrollen. Jag behövde slippa ta emot dömande från omgivningen, jag var ju och hade alltid varit den som dömt mig själv hårdast. Hur skulle jag klara av att sluta med det så länge jag fortfarande kände ifrågasättande från min omgivning …

Jag behövde istället få känna att jag vågade kapitulera och visa hur djävligt det kändes. Jag behövde någon, några bredvid mig som förstod att det inte handlade om dem, utan att det handlade om mig när jag fick utbrott, grät, skrek eller inte ens svarade på tilltal. Jag behövde kravlös närvaro, där jag inte fick skuldkänslor för den jag just nu var och hur jag kände mig.

En förståelse för att ”vattenglaset” var på bredden fullt och det lilla obetydliga kunde få jättestora känslor att svämma över. Som att barnen köpt hem pizza åt mig som inte orkade laga mat, och jag skrek för att de glömt att säga till om att ”ta bort kronärtskockan”, eller mannen som lagade mat, av omsorg undrade om jag ville ha ris eller pasta och jag blev arg för att få fler val att ta ställning till. Att betydelselösa bagateller, skapade kaos, fick mig att rasa och jag inte i stunden själv förstod det som hände, hur jag reagerade. Då behövde jag mina nära som hade perspektivet att förstå, och inte ta åt sig.

När jag fick det, alltså tillåtelse att visa känslor, ladda ur dem och ändå bli sedd, validerad, mött med medkänsla och älskad så kunde jag slappna av och även själv tillåta mig att känna mina egna känslor.

Då kunde spiralen stanna, för att så småningom vända igen. När jag fått tillåtelse av mina nära och därmed också kunde tillåta mig själv att få äga mina egna känslor, känna dem och då hitta tillbaka ♥

 

Det här är min uppfattning, mina tankar & sanning

Hoppas även du fått
något med dig på vägen ♥

Med Kärlek♥
Annelie

#auratransformationgavmigkraftattvarajag

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 

Vem är du innerst inne?

Vem vill du vara …

Jag började förstå vem jag innerst inne är, när jag sakta men säkert slutade försöka vara någon jag egentligen inte var.

Så enkelt, eller …
är vi så fullmatade, fostrade och formade efter en ”mall” som gör att ”vi gör allt för att passa in i” och därmed tappar bort oss själva ..?

Backar jag bandet, så inser jag att så var det för mig.
Anpassade mig, ställde upp, sökte bekräftelse utifrån genom prestation, trodde att mina känslor var mindre viktiga än andras, var en s.k. duktig flicka, var fast i medberoende, osv.

Men vem var jag? Allt det där var ju bara saker jag gjorde, för att försöka vara ”nån”.

Nu har jag skalat bort det jag inte längre behöver, och bekräftelsen kommer numera inifrån istället, den är lugn, stabil och trygg.

Efter min AuraTransformation  fick jag en helt ny inre kraft som gjorde mig trygg i att vara jag, utan att söka yttre bekräftelse.
Jag fick en helt ny tillit till min intuition, jag började lita mer och mer till min egen känsla.

Förr hade jag massor av roller … [vilket jag ser så tydligt idag, men det gjorde jag inte då …]

Idag räcker det med att JAG är JAG, i allt jag gör. Då blir det också äkta och med glädje, både för mig och omgivningen  Jag blev helt enkelt och tillät mig vara,  lite mera jag.

Vill du veta mer? Välkommen!

 


Det här är min uppfattning, mina tankar & sanning

Hoppas även du fått
något med dig på vägen ♥

Med Kärlek♥
Annelie

#auratransformationgavmigkraftattvarajag

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 

Livet pågår ständigt runt omkring oss …

Det som händer runt omkring, det våra vänner, barn, föräldrar, arbetskamrater med flera gör, samt deras beteende, kan vi i det stora hela inte påverka, trots att det påverkar oss.

Ibland ställer andras beteende vårt eget liv på ”stand by” eller på sin spets. Vilket ibland gör att vi själva tror att vi också ska gå under, krascha eller ”gå sönder”.

Jag VET hur det är och känns!

Jag har tidigare under hela mitt liv försökt hjälpa människor [och även mig själv],  genom att få dem att förändra sig själva och sitt beteende, för jag trodde att:

• ”bara hen slutar dricka så kommer mitt liv bli bättre …”
• ”bara den gör si, eller så, så kommer allt bli bättre även för mig …”
Eller
• ”bara vi får köket rustat kommer allt bli mycket bättre…”

Detta för att jag upplevde att andra människor och yttre påverkan styrde mitt liv.

Idag VET jag också att så ”enkelt” är det inte. 

Jag påverkas såklart fortfarande, på samma sätt som att glädje smittar av sig så är det tyngre när obehagliga saker sker. Jag känner, upplever och reagerar, men det krossar mig inte.

Så i min värld är det alltid vi själva som har den yttersta påverkan för oss själva, för det är HUR vi agerar på det som händer omkring som är avgörande för oss och vårt välmående.

Det jag själv vet, är att nu idag då jag själv har hittat min egen inre styrka och trygghet, så ramlar jag inte lika djupt som förr.

Idag sätter jag mig ner och tillåter mig själv att känna, utan att själv helt fallera vid kriser i livet. Jag går inte sönder längre, även om det i stunden känslomässigt känns som så. Jag vet att jag kan tillåta mig att känna, utan att jag stannar kvar i ett djupt mörker och att jag inte själv måste må dåligt för att det händer hemska saker omkring mig.

Jag vet att jag, enbart jag kan styra över mitt mående, mitt agerande och mina känslors vara och icke varande. Detta är för mig att ha hittat en fantastisk balans i livet …

Foto: Linda Ådahl 2018

Det här är min  verklighet,
sanning
&
mina upplevelser

Med Kärlek
Annelie

 

 

 

 

©Annelie Boström

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

 

Kunde jag, kan fler …

Jag fick domen:
”Du kommer inte att klara av att arbeta mer, vänj dig med ett liv med smärta istället. Du är för sjuk för att vi ska kunna hjälpa dig …”

Jag gjorde ett eget aktivt val, för mig själv och min framtid! Vad hade jag att förlora? Inget insåg jag, men jag hade allt att vinna. Jag vann!

Efter min egen AuraTransformation  så fick jag mer egen kraft, både inre styrka men även mer energi att göra saker. När jag behöll min egen kraft, energi så började också min fysiska kropp återhämta sig efter många års sjukdom.

Efter behandlingen kändes det som att ”mer av mig kom hem till mig själv”. Jag fick ett inre lugn som jag aldrig upplevt tidigare och det stannade kvar. Det innebar också att jag fick lättare att förstå mina egna behov, både fysiska men även de mentala.

Jag tappade inte längre all min ork utan min energi stannade istället kvar hos mig. Innan AuraTransformationen kändes det som att ”luften, orken, energin, försvann” och jag var ständigt jättetrött. Den ”pyspunkan” upphörde och jag blev piggare efter behandlingen. Det blev även bättre och bättre, sakta men säkert.

När jag sakta men säkert började tillgodose mig själv, både kroppsligt [såsom kost, näring, vila] men även mentalt [slutade göra saker jag inte mådde bra av, men innan inte förstod att förändra] så gick det relativt snabbt att ”bli frisk”.

När jag hörde talas om behandlingsformen AuraTransformation lockade den mig, jag drogs till den som ett barn till karameller. Samtidigt ifrågasatte hjärnan min känsla, det lät för flummigt och bra för att vara sant …

Jag struntade i de ifrågasättande tankarna och bokade min behandling. Det är ett av de absolut bästa beslut jag tagit för mig själv, i hela mitt liv!

?Är det dags för dig att göra en förändring?

?Står du och stampar, men vill ”ha mer”?

?Är du också trött på att vara trött?

Kunde jag, kan fler …

Jag fick domen:
”Du kommer inte att klara av att arbeta mer, vänj dig med ett liv med smärta istället. Du är för sjuk för att vi ska kunna hjälpa dig …”

Jag gjorde ett eget aktivt val, för mig själv och min framtid! Vad hade jag att förlora? Inget insåg jag, men jag hade allt att vinna. Jag vann!

Kunde jag, kan fler!

Foto: Carolin Forsberg www.bycarolin.com

Det här är min  verklighet,
sanning
&
mina upplevelser

Med Kärlek
Annelie

 

 

 

©Annelie Boström

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

 

Tänk om det är tvärt om …

Ofta så säger vi att vi ska kämpa för att få det bättre, kämpa för att må bättre och slippa må dåligt.

Tänk om det är precis tvärtom…

Tänk om det är kämpandet emot livet, mot naturliga känslor och händelser, som gör att många mår dåligt.

Att det är kampen för att slippa uppleva och känna sina egna känslor som skadar och gör ont …

Tänk om det är brist på kunskap om att alla känslor är naturliga som skapar ”dåligt mående” …  Att vi inte tillåtits känna, uppleva eller hantera alla typer av känslor som en naturlig del av livet.

Om att sorg är lika betydelsefull som glädje, och att likväl som man kan skratta så man kiknar, så att magen krampar eller man kissar på sig .., så kan man uppleva sorg som gör så ont att man tror man inte ska överleva.

För mig handlade det om att hantera livet, det som händer omkring och att inte vara rädd för känslorna [de som många kämpar emot att känna] …
Att inte kämpa emot mina känslor, både glädje, sorg och förtvivlan.

För mig har AuraTransformationen vänt livet från en ”kamp för att överleva” till ett LIV med tillåtande av känslor.  AuraTransformation är en behandling som bland annat gör att du får lättare att vara du, du blir helt enkelt lite mer av dig själv.

I alla de behandlingar jag erbjuder kommer ofta samtal om livet, förhållningssätt till sig själv och beteenden upp. Din kropp vet mer än ”du” och ger signaler till mig. Tillsammans kan vi hitta lösningar för dig. Ibland små små steg, ibland kvantsprång .

 

Jag fick för ett tag sedan höra:
”Du vet väl inte hur det är att ha ångest..,
du är ju alltid glad och positiv”

Jo, jag vet hur ångest känns när den är som hemskast, när man tror att man håller på att kvävas, gå sönder inuti eller få en hjärtinfarkt. När man inte ser någon lösning eller att det inte kan bli värre, när det känns olidligt …

Jag har lärt mig att tillåta känslan, jag är inte rädd för den, som att föda barn, ju mindre jag spjärnar emot, och när rädslan för upplevelsen minskar, så går det lättare. Sakta men säkert så kan kroppen göra det den ”behöver” ♥

foto: Linda Ådahl 2018

 

Det här är min sanning och mina upplevelser
❤️
Med kärlek

©Annelie Boström

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

 

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

Vad är energi?

Hur känner man av (den personliga) energin och vad är det?

Det jag tänker på, när jag pratar om den egna, alltså den personliga energin, är den kraft vi människor har och behöver för att finnas till. Det är den egna kraften, viljan och orken. Förmågan att skapa och agera, känna och uttrycka känslor. Mängden energi vi har, styr hur mycket av detta vi kan och orkar med i vardagen.

Vår energi är, och bör i min värld vara både utåtagerande och inåtvänd. Den inre kraften, energin är kopplad till vår självkänsla och inre trygghet. Den syns inte alltid utåt, men den känns desto mer invärtes då den är integrerad.

Den agerande kraften är den som är mest synlig. Den används till exempel då vi ”gör” fysiska saker, rör på oss, umgås och är sociala.

Vår energi kan även vara högfrekvent (då mår man ofta bra) eller lågfrekvent (då är man oftast trött och lite deppig).

Alla har nog varit med om att komma in i ett rum där stämningen är ”dålig” (lågfrekvent), eller tvärtom smittats av omgivningens glädje (högfrekvent energi).
Vilken av dessa exempel vill du helst ha, både inom och omkring dig i vardagen?

Energi är den kraft som behövs för att få saker, djur och människor att fungera. Med mer energi i balans, så fungerar det bättre, det mesta blir enklare. Utan energi, kraft blir livet tyngre och inte lika lätt.

Energi behövs för att telefonen ska fungera, de flesta laddar den minst en gång om dagen. Energi behövs för att starta och köra bilen…

Vi människor behöver också ha energi, kraft för att fungera. 

Mat, näring i rätt mängd och kvalitet ger energi. Vi behöver även ha energi för att orka tillgodogöra oss det vi stoppar i oss. När jag var som tröttast och sjukast så orkade inte ens jag, min kropp ta upp/in den näring jag åt. Det krävdes då 5000ggr dagsbehovet av B-vitaminer för att inte den reumatiska ögonsjukdomen skulle bryta ut i ett skov.

Att göra roliga saker, det man tycker om ger glädje och energi. Möten med goda vänner ger energi, skapa och kreera ger energi. Men vi behöver också återhämtning, ladda, vila och sova för att orka använda vår kraft.

Det finns även saker och händelser som dränerar oss på energi…
Det kan vara bråk, missnöje och dåliga relationer. Det kan vara så kallade energitjuvar i vår närhet. Sjukdom tär också på energi-kontot, dels egen men även när omgivningen inte mår bra kan ha påverkan. 

Energi är alltså för mig, all den kraft vi har, både fysisk men även den mentala inre kraften. Alltså både den inre styrkan, vårt medvetande, vår stabila grundpelare, samt den utåtagerande, fysiska kraften att orka göra saker.

Att integrera mer energi innebär alltså inte enbart …
Att vi ”blir som duracell-kaniner” som orkar hur mycket som helst, utan att vila …
Att vi kan köra på i full speed för jämnan, utan att bli trötta …

Det innebär att vi får mer av både den inre kraften (den feminina) samt den agerande (den maskulina) i en bra balans. Det innebär att när vi får mer energi, då kan vi också använda dem båda i balans. Vi både orkar göra mer rent fysiskt, men vi får också en större inre stabilitet och trygghet.

Vi känner och VET när vi behöver vila och återhämta oss, och vi förstår det, innan vi går över gränsen.

Vi behöver inte över-prestera för att få bekräftelse utifrån, vi har den inre styrkan, energin där vi själva kan känna eller VET att vi duger bra.

Vi har styrkan att på ett balanserat sätt använda den egna energin, all den egna kraften på det sätt som är till förmån för oss själva.

Jag kan och orkar idag ”köra på i 180”, men enbart under en begränsad tid eftersom jag vet att jag sedan måste tillgodose mina behov av återhämtning där jag laddar upp mig igen.

Jag kan däremot inte ”göra ingenting” för att ladda för framtiden …

Jag behöver göra saker som ger energi för att också behålla den energi jag har. Både kropp och sinne behöver flöde, rörelse samt glädje för att må bra, utvecklas och hålla sig pigg.

”Ett stillastående vatten utan vare sig tillflöde eller utlopp blir ofta surt, och saknar sund tillväxt.”

Det här är min upplevelse och sanning, men jag hoppas du också får med dig något på vägen ♥

För mig var AuraTransformationen det som gav mig mer energi och egen kraft. Energi i balans, det vill säga den finns både invärtes men även i form av mer ork att göra saker jag mår bra av. En härlig energi som ökar i styrka ju mer jag tar hand om den och mig själv!

Med kärlek

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans

Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

 076 – 367 86 86

 

www.universellbalans.se

www.anneliebostrom.se

www.balansbutiken.se

Ja, så här kändes det …

Som att gå ut, mitt i vintern nästan utan kläder. Oskyddad mot omgivningen, kylan och snön. Det gick riktigt bra en liten stund, men relativt snabbt blev det kallt. Kroppen, jag fick svårare och svårare att slappna av.

Så här kändes det också utan fungerande aura, energiskydd runt omkring mig (även om jag inte förstod det då) Nervsystemet fick jobba som bara den för att orka. Höll inte kvar min egen kraft och energi och jag frös nästan jämt.

Betydligt skönare blev det att vara utomhus med byxor, kofta och yllejackan … Riktigt trevligt, inte ansträngt alls utan mysigt.

Så blev det också efter AuraTransformationen. När kroppen fick ett bättre, ett numera fungerande energiskydd så blev livet lättare. Det är inte längre läckage på min energi. Den fysiska kroppen blev lugnare, kunde börja återhämta sig och läka. Jag blir piggare och mår bättre och bättre för varje dag.

Så, vad känns trevligast, påklädd för att hantera omgivningen med lugn och glädje, eller avklädd och mer sårbar …

Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™
Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
Telefon 076 – 367 86 86