Distansbehandlingar eller inte …

Anledningen till att jag valt att enbart jobba med behandlingar i fysiska möten, på plats med klienter och inte på distans, kommer här.

På samma sätt som att telefonen kan avlyssnas, Facebook kan hackas eller Karolinska sjukhusets datasystem får en bug utifrån och därmed slutar fungera, så är inte heller ”distansbehandlingar” (i min värld) helt tillförlitliga.
Detta vill jag aldrig riskera att mina klienter råkar ut för, alltså ett yttre påkopplande. Det är därför jag helt har valt bort distansbehandlingar.


Det finns idag en uppsjö av energibehandlingar och många terapeuter jobbar även på distans. Ibland till och med utan att ha exempelvis telefon, Skype eller annan viral kontakt under behandlingen. Vissa ”skickar” till och med energi till andra personer utan deras vetskap och medgivande, vilket i min värld är gränsöverskridande.

Jag har valt att enbart jobba direkt mot/med mina klienter av flera anledningar, som känns sanna och rätt för mig. För mig innebär fysiska energibehandlingar, på plats med klienten, att ytterligare en dimension används, vilket ger större, hållbarare och långsiktigare resultat.

Att skicka healing, energi på distans, fungerar ofta bra. Klart att det går, när vi kan ringa, skicka sms och bilder trådlöst till andra sidan jorden, ”genom luften”.
Det man däremot ALDRIG kan vara helt säker på, är vad som kopplar på sig, ändrar sig eller försvinner längs vägen …
På samma sätt som att telefonen kan avlyssnas, Facebook kan hackas eller Karolinska sjukhusets datasystem får en bug utifrån och därmed slutar fungera, så är inte heller ”distansbehandlingar” (i min värld) helt tillförlitliga.
Detta vill jag aldrig riskera att mina klienter råkar ut för, alltså ett yttre påkopplande. Det är därför jag helt har valt bort distansbehandlingar.

Att ha vägledande samtal, kostrådgivning och liknande via till exempel Skype eller telefon fungerar däremot utmärkt. Här är det inte energi som är fokus utan konsultation med samtal. Att medvetandegöra, se och förstå ger nya möjligheter att själv bearbeta och ta tag i ”det som behövs”.

Kan du få en massage, ett kiropraktorbesök eller laga en trasig sko på distans?
Nej såklart inte, du går till massören, kiropraktorn eller skomakaren för att få hjälp då du behöver det. Man eller skon behöver fysiskt vara på plats för att ytterligare en dimension i behandlingen ska kunna ske.
På samma sätt upplever jag det med de behandlingar som jag valt att arbeta med, till skillnad från de som ”går lika bra att göra på distans”. När en fysisk närvaro finns, kan man jobba på fler plan, få ytterligare en dimension som klienten givetvis får sig tillgodo.

Jag har givetvis testat en uppsjö av behandlingar innan min AuraTransformation™, både på distans, i grupp, samt enskilt med fysisk beröring. Efter min egen AT har jag ”provat” olika behandlingar vilket har fått mig att förstå hur de fungerar och på så sätt kunna förklara för andra.

Den energi jag innan min egen AT fått på distans, stannade aldrig kvar hos mig någon längre tid, utan den försvann relativt fort. Den var inte beständig. Många terapeuter sålde in fler och fler behandlingar, för de ville göra sig oumbärliga …

De sjukdomssymptom, smärtor, problem jag eller någon terapeut försökt jobba med, som enligt behandlaren/behandlarna skulle försvinna, blev ”osynliga” under en period för att sedan komma tillbaka igen. Då de kommit tillbaka har jag även upplevt att de blev värre än innan.

Bestående resultat har jag bara fått vid ren och konkret samtalsterapi, rådgivning, eller under den typ av behandlingar där terapeuten väglett mig och ”jag själv gjort jobbet”. Energipåfyllning på distans har aldrig haft en permanent funktion för mig.

Efter AuraTransformationen upplevde jag att detta blev ännu tydligare än innan. Det kan bland annat förklaras med att belastningar i astralkroppen är enklare att förändra och jobba med på distans. Men om det är där, det vill säga astralt, som man har mycket att jobba med och istället väljer att genomgå en AuraTransformation™, så neutraliseras all astral belastning under behandlingen och återkommer inte.

Efter en AT så kan jag nu själv, genom att använda min egen kraft och mitt medvetande, hämta hem min energi, utan att riskera att ”skräp” kopplas med.

Jag kan numera själv, ibland med stöttande samtal och ibland under en massage eller annan kroppsbehandling, lösa problem, hitta lösningar och utvecklas både fysiskt men även mentalt.

Att tänka på varandra med kärlek, skicka en kärleksfull tanke, önska varandra kärlek, lycka och hålla tummarna för sina vänner, de man tycker om, är däremot alltid i sin ordning ♥

Det här är min uppfattning och mina upplevelser. Inspireras gärna för att hitta din egen sanning.

©Annelie Boström
Certifierad Auraförmedlare™
Massör, Hälsoinspiratör
Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

076 – 367 86 86

www.universellbalans.se
www.anneliebostrom.se
www.balansbutiken.se

Balansering, vad, när och varför?

Varför boka Balanseringar

Jag fick en fråga om varför det inte hänt något beständigt efter ett flertal balanseringar, utan bara ”bättre”ett tag och sedan som vanligt igen.
Min erfarenhet är att ju mer man förstår, desto mer kan man också få ut av behandlingen, så här kommer mina tips.

5 tips och olika exempel på hur du kan använda dig av behandlingen och få ut det mesta möjliga av din Balansering.

Här kommer mina erfarenheter av Balanseringar och vad som kan skilja ”samma” typ av behandling åt beroende på olika faktorer. 

Ofta blandas dessa i en och samma behandling beroende på behov och den egna intentionen hos klienten. Ju bättre balans du själv har då du får en Balansering, desto mer ”hinner man med”, därför vinner man som klient alltid på att ta hand om den egna energin.

1: Balansera och samla ihop energin

Direkt efter min egen AT hade jag det extremt kaotiskt i näromgivningen. Jag var fysiskt helt utmattad och sjuk. Då var fokus att hålla mig över ytan. De Balanseringar jag tog, såg till att samla ihop mig själv och balansera, vilket jag inte själv orkade då. Jag ”lärde mig” då också att ”hålla kvar” mig själv och min energi bättre och bättre. Detta gjorde mig starkare, tryggare, lugnare och mer samlad samt centrerad.

Jag bestämde mig direkt efter min AT, att jag inte längre skulle behöva kämpa helt ensam, utan att det var okej att ta hjälp då jag själv inte orkade.
Att ta hjälp är inte samma sak som att lägga ansvaret på någon annan. Jag tog ansvar för mina behov, utifrån mitt utgångsläge. Jag behövde definitivt hjälp med Balanseringar för att min återhämtning skulle gå både snabbare och smidigare.

 

2: Integrera mer energi

När jag lättare kunde hålla min energi hos mig, så hände det ”mer” under en Balansering. Mer energi kunde integreras då balansen var bättre. 

Lite förenklat och som jag ser det:
Man behöver lära sig förvalta det man har innan man kan få mer ♥

 

3: Jobba med specifika mentala frågor, problem, beteendemönster och vanor

Den egna intentionen med sin behandling är viktig. Att veta vad man behöver ta tag i, förändra och jobba med, tillsammans med Auraförmedlaren under Balanseringen, fokuserat i bra energi, ger mycket fina resultat för klienten.

 

4: Jobba med den fysiska kroppen

Att boka en Balansering för att jobba med specifika ”saker” kan och är ofta mycket effektivt. I energin som kommer under Balanseringen finns det mycket fina möjligheter att ”komma vidare” och utvecklas, både då det gäller fysiska och mentala spärrar, som behöver övervinnas. Ett exempel på en fysisk förbättring (hos en klient till mig) var en hälsporre som ”försvann” under Balanseringen.

 

5: Integrera mer medvetande

Ibland så kan det räcka med att känna att en viss Auraförmedlare™ drar, lockar eller har någonting ”som jag som klient vill ha/ vill åt”, ofta är det mer medvetande. Därför är det viktigt att känna in att den Auraförmedlare du väljer är rätt just för dig. Att det känns rätt i hela dig. En behandlare kan nämligen inte hjälpa en klient att integrera mer medvetande än den själv har.

 

Måste man gå på fler balanseringar efter sin AuraTransformation™? 

Snabba svaret är:
Nej man måste ingenting!

Men …
Min upplevelse är att väldigt många har svårt att själva orka hålla kvar sin personliga energi. Många har levt på ”sparlåga” under mycket lång tid innan sin AuraTransformation™.

Många människor är fostrade till att ge av sig själva och dela med sig av sin egen energi. Att ha detta beteende inpräntat och sedan tvärt ändra det, går inte alltid av sig själv för alla efter en AT, men för andra blir det självklart att hålla energin ”hemma” och det fungerar mycket bra direkt efter AuraTransformationen. När viljan att förändra finns är Balanseringar effektiva hjälpmedel.

En mycket stor positiv effekt efter en AuraTransformation™, är att man får nya och effektiva möjligheter att känna, se och förstå sina egna behov.
Därför säger många (de flesta) Auraförmedlare™ till sina klienter, att de ska avvakta och känna om och när de behöver fler Balanseringar. Detta för att du som klient själv ska träna på att känna och förstå dina egna behov. 

Det innebär inte att du måste vänta tills du inte orkar mer själv, att du behöver må dåligt för att boka en Balansering eller att du är svag för att du inte klarar dig själv …  

Utan det är för att vi hoppas att du verkligen ska ha viljan att utvecklas som person och förstå dina egna behov istället för att någon talar om vad du ska göra. Det är viktigt att du på eget initiativ tar tag i att göra något åt det som behövs, för dig och ditt liv.

 

Att vara stark är att ta hjälp när man behöver det, innan man rasar.
Att vara stark är att vilja bygga upp sig själv inifrån och ut, genom att se och förstå sig själv samt tillgodose sina behov. 

 

Efter en AuraTransformation™ blir man generellt en självständigare individ, men vi behöver alla ändå i högsta grad andra människor runt om kring oss, som kan hjälpa oss att bli ännu tryggare i oss själva.
Att förstå det och att ta hjälp är styrka.

Varmt välkommen <3

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™ 

Energicoach – Massör – Hälsoinspiratör

 

 

12 missuppfattningar om AuraTransformation™

Missuppfattningar och felaktiga påståenden om behandlingsformen AuraTransformation™!

Alla har vi väl lekt ”viskleken” som barn ..,
där det som sägs från början ändrar form och mening när det går från mun till mun. Det som startade som ”En smällkaramell i granen” blir till ”Hon smäller till barnen”.
Så här är det med många saker omkring oss, rykten och osanna påståenden sprids, så även om AuraTransformation™.

Jag har snappat upp några av de påståenden som ligger mycket långt ifrån (min och många andras) verklighetsbild och sanning.

 

1: Man måste tro på behandlingen och allt som står i boken ”Balans på alla plan” för att det ska fungera …

Nej verkligen inte, men du bör ha en tilltro till dig själv och en vilja att ”se dig själv” samt lyssna på din kropps signaler.

 

2: Man måste skriva ett kontrakt om vilka energier man ska ta in …

Nej det gör man inte, behöver inte göra. Man får ”ta in” precis vad man vill även efter sin AT. Det man däremot kan ha/har fördel av, är att ha en genuin vilja att ta hand om sig själv, och ta hand om sin egen energi. 

 

3: Man får så stark energi att man inte kan vara med andra människor …

Såklart man kan vara tillsammans med andra människor. Annars hade det ju inneburit att föräldrar inte skulle klara av att vara tillsammans med sina barn såvida de ej själva var AuraTransformerade. 

4: AuraTransformation™ är en sekt …

Nej, det är en behandlingsform på samma sätt som Svensk klassisk massage, Reiki, Zonterapi osv, där många väljer att sedan utbilda sig och arbeta med behandlingsformen, för att de själva tycker den är bra.

5: Alla ”måste” göra på samma sätt efter sin AuraTransformation™ …

Absolut inte, alla får göra precis som de själva vill. Att hitta sin egen väg, sina egna lösningar, sin egen inre sanning är en av de (för mig) viktigaste och mest positiva följder efter en AT. Däremot, precis som föräldrar försöker lära sina barn saker för att undvika dundertabbar under uppväxttiden, så kommer många Auraförmedlare med råd. Ofta eftersom de själva lärt sig av sina egna misstag och önskar det bästa för sina klienter.  

6: Man måste förändra sin aura för att följa med i utvecklingen …

Såklart inte, utvecklas gör de flesta ändå. Men för många är däremot AT nästa steg i utvecklingen och det ger nya och bättre förutsättningar i livet, för andra är det en högskoleutbildning som ger mer utveckling. Vi är alla olika och har olika vägar. 

7: Alla chakran försvinner …

Nej våra chakran försvinner inte alls, de börjar samarbeta genom att de ”får kontakt med varandra”, kopplas ihop. Vill man hitta sin ”egen sanning”, se/känna sina egna behov och ha lättare att tillgodose dem då blir det en stor fördel att fokusera på hjärtchakrat som ”teamledaren”.

8: Man öppnar upp för entiteter och liknande …

I min värld helt oförklarligt eftersom jag idag själv har mer inflytande över vad som kommer in i min sfär. Det jag inte öppnar upp för, släpps inte in och vice versa.

9: Man måste göra stora förändringar i sitt liv efter en AT …

Nej, varför ändra saker som fungerar och känns bra. Däremot så är det ett fantastiskt tillfälle att ta tag i saker som inte är bra, tillför något eller dränerar. ”Du slänger inte ut din man/fru om ni har det bra, om relationen däremot suger totalt, har gjort det länge, då kanske ni väljer att gå skilda vägar”

10: Indigoenergin kom till jorden först 95-01-01 …

Nej, det varken stämmer eller påstås. Indigoenergin har funnits relativt länge (jag har själv haft det redan innan min AT). De som är födda -95 och senare har däremot både indigoenergi samt en indigoaura/kristallaura. Det vill säga den typ av aura man får då man genomgår en AT.

 11: Man blir någon annan efter en behandling …

Nej, det är precis tvärtom. Man blir mer av sig själv! Däremot kan omgivningen tycka att man blir någon annan om man börjar göra mer saker man länge innerst inne önskat men inte t.ex. vågat eller orkat.

 12: Din partner måste också göra en behandling …

Nej det finns inga måsten och båda behöver inte vara AuraTransformerade för att förhållandet ska fungera. Däremot bör man i alla relationer ha en ömsesidig vilja att utvecklas tillsammans, AT eller inte. Därför är det vanligt att partnern VILL hänga med i den utveckling som sker efter en AT och då väljer att själv genomgå en behandling, men absolut inte alltid.

 

Det finns också en rädsla hos många människor, en rädsla för att behandlingen ska göra livet värre och sämre än i dagsläget …

Om man tidigare i sitt liv inte haft ”kontakt” med sin kropp, kört över den och valt att inte lyssna på alla signaler den sänt. Till exempel värk, trötthet, domningar osv utan överbelastat mer och mer utan att ta hand om sig själv, så kan ibland dessa saker kännas tydligare, men de blir sällan värre, de blir däremot ofta tydligare så du ska få möjlighet att göra något åt det. 

Om du inte har tagit hand om dig själv, och du helt plötsligt inser det, kan det vara en sorg som behöver bearbetas. Att bryta med något invant och förändra är sällan en dans på rosor, men belöningen efteråt brukar bli fin. Det kan jämföras med att bryta upp från en dålig relation, det är svårt i stunden men man vet att det blir bättre efter ett tag.

Men om du redan har insett detta och redan ser dig själv, jobbar med dig själv, så kan det ofta bli precis tvärtom, du får kraft att använda de verktyg du ofta redan har samlat på dig i livet. 

 

Med mer kraft & egen energi så orkar man möta sig själv och sitt liv ❤️❤️❤️

 

För mig innebar AuraTransformationen ett ”nytt liv”!  Alla de redskap jag samlat på mig började fungera när MIN energi stannade kvar hos mig. Jag orkade vara konsekvent, jag förstod vad jag behövde och agerade därefter med en tryggare inre kraft än någonsin.

Det går inte fylla ett trasigt däck med luft .., det kommer aldrig bli fullt eftersom det som fylls på pyser ut igen. När min energipunka försvann/lagades så började jag integrera mer och mer kraft.
Det här är min sanning som jag med glädje delar med mig av

©Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™

 

Fick en fråga.., här kommer svaret!

Frågan löd:

Hur kommer det sig att man kan läsa så mycket kritik på nätet om AT? I synnerhet från andra behandlare som inte jobbar med det. Vad säger du om detta med att man öppnar upp för entiteter man kanske inte vill ha in till jorden osv.

Här kommer mitt svar, mina egna tankar kring detta.

Att auran har ändrats hos dem som fötts sedan -95, och att vi som är födda med en så kallad själsaura, har möjligheten att uppgradera vår aura via en AuraTransformation™, kan låta ”overkligt”.
Att genom detta få en direktkontakt med sitt högre jag, få ”hem hela sig själv” och förena kropp, sinne och ande (body, mind, spirit) har inte varit möjligt tidigare.

Många som idag är mediala och är ljusarbetare, jobbar med energibehandlingar i själsenergin, har lärt sig sitt arbete, hur själsenergin fungerar och hur den fungerat sedan urminnes tider. De lever och verkar enligt den paradigm de känner till.

AT stämmer inte med paradigmen, AuraTransformation™ och hur den nya auran fungerar är nytt. Människor är generellt, sedan urminnes tider emot saker som inte stämmer ihop med deras verklighet. Anomali, att inte vilja förändra sin egen verklighetsbild, är en naturlig instinkt för de flesta.
Förr trodde man att jorden var platt, läkekunniga ansågs vara häxor och brändes på bål och kvinnlig rösträtt ifrågasattes även den…

En liknelse:
Tänk dig att du precis köpt dig en ny Iphone 6, betalt mycket för den och är jättenöjd med att du gjort det valet. En månad senare kommer nya Iphone 7, med dubbel kapacitet, många fler funktioner, längre batteritid, längre livstid och den kostar bara hälften så mycket som den du köpte…
Då kan det lätt bli att man försvarar den man har, genom att hitta fel på den nyare modellen.

Enligt mig, har entiteter ingenting med AT eller den nya auran att göra, det hänger inte ihop. Min uppfattning är däremot att jag blivit betydligt mer motståndskraftig gentemot all yttre påverkan, var den än kommer ifrån. ”Det jag inte frivilligt släpper in, kommer inte in.”

 

Alla människor har på sitt sätt, vare sig de är medvetna om det eller ej, påbörjat en viss energimässig transformation. Kristallisering sker hos alla tack vare att vi omges av en högre frekvent energi. Det gör att fler kommer i kontakt med sitt högre jag, det kommer närmare den fysiska kroppen.
Det som inte är möjligt är att integrera den nya balanskroppen (auran) som håller kvar vår personliga energi samt också möjliggör för oss att få in anden/ det högre jaget in i varje cell i kroppen.

 

Med Kärlek

Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™

body.mind.spirit.bakrund kopia

 

 

Det har hänt en hel del…

Ibland är det mycket bra att gå tillbaka för att se vad som har hänt. En bild kan också vissa gånger säga mer än ord…

Det har hänt mer än till och med jag trodde..,
ibland är det mycket positivt att blicka tillbaka för att se förändringen

Bild 1, Maj 2012: Hade efter flera års sjukdom och utmattning precis utbildat mig till Auraförmedlare. Att jag återhämtat mig, blivit så otroligt mycket piggare och friskare än tidigare kändes då ”för bra för att vara sant”. Tyckte här att jag såg och kände mig enormt pigg gentemot tidigare, ler lite åt det idag. 

Maj 2012 VS Aug 2017

Bild 2, Aug 2017: Det blir fortfarande bättre och bättre, på alla plan i livet, både fysiskt men även den inre känslan. Till och med rynkorna är färre…(har till och med fått frågan om jag fyllt ut vecket mellan ögonen )

5 1/2 år äldre, men känner mig minst 10-15 år yngre och 100 år klokare.

Min AuraTransformation har definitivt ”räddat mitt liv”, otroligt vilken skillnad (som även syns på bild) det blev/är, då min energi stannar kvar hos mig    Då jag fick kraft att ”vara mig själv” och förstå mina egna behov för att läka.

Var tvungen att fråga fotografen OM hon hade retuscherat bild 2, men icke, kommentaren blev ”den där skillnaden är INTE fotografen, skillnaden ÄR DU”!
Gläder mig åt att det som känns, också syns.

Kunde jag göra den här förändringen, så kan definitivt fler…
Är du nyfiken på AuraTransformation™ och vad det kan innebära för dig?

 

 

 

Hur trygg är du?

 

Jag slås över hur många runt omkring i periferin som allt som oftast dömer sina medmänniskor, talar om hur dåliga andra är samt fokuserar på vad andra gör eller inte gör. 

En trygg individ med god självkänsla trycker inte ner andra för att må bra. Med en solid självkänsla är det lättare att bekräfta sig själv genom egna handlingar än genom att förringa andras.

En person som är trygg i sig själv behöver inte döma, vare sig själv eller andra. Han eller hon låter andra göra sina egna bedömningar och tar även ett aktivt ansvar för sig själv.

Att behöva, ha ett behov av att håna, döma eller förnedra andra talar för en låg självkänsla.

Blir du utsatt för påhopp kan det kännas lättare att veta att sådana påhopp alltid speglar förövaren. Det ligger endel i det gamla talesättet ”den som sa det, den var det”

Att behöva trycka ner en annan människa för att själv känna sig stark är egentligen svagt. En mentalt stark person kan istället lyfta och peppa sin omgivning utan att känna sig hotad.

Hur gör du? Hur vill du vara? Hur vill du förhålla dig?

en-trygg-individ-trycker-inte-ner-sina-medmanniskor

Vill du få nya redskap och kraft för dig själv och din utveckling?

Vill du ändra ditt förhållningssätt till dig själv och omgivningen?

Med Kärlek

Annelie Boström
Auraförmedlare™ – Författare – Hälsoinspiratör

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen
www.balansbutiken.se
www.anneliebostrom.se
www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård

Söker du utåt eller inåt efter dina svar?

Söker du dig utåt, ut i det kollektiva medvetandet, eller inåt, inom dig själv efter dina svar..?

Vi människor är alla olika, med olika personligheter. Många av oss är vana och även fostrade i att låta andra tala om för oss hur vi ska göra, leva eller vara. Många gånger känns det enklare att låta någon annan ta beslut åt oss.

Varför är det så?
Varför är det enklare att låta någon annan bestämma, istället för att själv ta egna beslut, att själv bli ledare i sitt eget liv?

Det kan kännas väldigt läskigt att inte kunna skylla på någon annan..,
ansvaret är ju personligt.

Det krävs styrka för att stå upp för sig själv, sin tro och sin sanning..,
man blottar sig själv då.

Att ”kanalisera”, ta in information utifrån kan vara ”den enkla vägen”, det ger ofta kickar och är spännande.., men det är samtidigt information som delas med andra. Den blandas med andras tankar, känslor, erfarenheter och energier. Den informationen som kanaliseras via kronchakrat går via förmedlare/ärkeänglar för att mottagaren överhuvudtaget ska kunna ta emot budskap. I min värld så är det andrahandsinformation, någon översätter det avsändaren vill säga.

Att söka sin egen information inifrån sig själv, använda sig av sin ”magkänsla”, intuition eller genom sin egen källa är för mig mycket sundare eftersom alla har sin egen sanning eller perception.

Eftersom de flesta av oss har lärt oss att koppla bort den inre sanningen, intuitionen eller magkänslan så krävs det medvetenhet och träning för att lära oss det igen. Att våga lyssna på kroppen och den ”inre rösten” sker oftast inte över en natt. Förmågan att lyssna på sig själv kommer successivt när vi aktivt bestämmer oss för att vilja ta ett eget ansvar för oss själv och vårt liv. När vi bestämmer oss för att vi själva ska vara den som ”styr skeppet jag” och blir en medveten ledare i vårt eget liv.

För mig personligen kom den största förändringen i samband med min AT. Innan den så litade jag till 100% på min inre röst när det gällde mina barn, till och med innan första föddes så visste jag saker som jag borde göra för hennes (och min skull) jag gjorde så, stod upp för hennes skull, men jag hade inte kraften att stå upp för mig själv, mina behov eller önskningar.

När det gällde enbart mig då tvivlade jag på magkänslan och gjorde ”som jag förväntades eller borde göra”. Jag lyssnade mer utåt på vad andra tyckte och tänkte, än på mina egna behov och önskningar.

Efter min AT så kunde jag till 100% lita på min magkänsla även då det gäller mig själv. Jag slutade att lyssna utåt, på det ”kollektiva tänket”. Jag blev trygg i att jag har de bästa svaren för mig själv och behövde därför inte söka utåt, eller leva efter andras värderingar. Livet blev på så sätt enklare och tydligare, vilket också medförde att jag mår bättre och bättre.

En klient kunde ett par år efter sin AT konstatera att den stora förändringen kommit smygande. Lugnet kom och hen slutade att ”göra som alla andra sa åt hen att göra”. Därefter började också kroppen att fungera bättre, när dess behov blev tillgodosedda utifrån sina behov.

Jag behöver fortfarande andras sällskap, hjälp och råd. Jag vill fortfarande ha andras syn på saker, men utifrån detta så kan jag ta egna konstruktiva beslut. Att vara självständig, att leva i sin egen sanning innebär inte att man ska klara sig själv, det innebär att man tar hjälp när det behövs och på det sätt som behövs.

Så hur vill du ha det?
Vill du söka svar utåt i det kollektiva medvetandet.., eller vill du leva för dig och din sanning, utifrån dig själv och dina behov?

 

Ha en kärleksfull dag mina vänner/
Annelie

 

Annelie Boström

Auraförmedlare™ – Författare – Hälsoinspiratör

 

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen

www.balansbutiken.se

www.anneliebostrom.se

www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Låt inte rädsla styra ditt liv…

 

Varför förtrycker vi, dömer och förkastar istället för att förundras, intressera oss och beundra varandra..?

Varför känner vi konkurrens gentemot våra medmänniskor istället för att samarbeta..?

Det mycket korta svaret på den frågan är RÄDSLA!

Kvinnor har i många sekel tryckts ner, ansetts ”sämre” än män. Kvinnor har tryckts ner (och gör det ännu i många kulturer och länder) för att män är rädda för konkurrens. 

Ny vetenskap och nya idéer fördummas ofta och förkastas eftersom det ifrågasätter det som varit. En rädsla för att ”allt vi sagt och trott varit fel”. 

Nya tankar och idéer viftas ofta bort som nonsens…

Jag fick för några år sedan höra att det jag jobbade med minsann inte var bra, det hen gjort i över 20 år var mycket bättre…(vederbörande har för övrigt idag börjat jobba med den teknik som tidigare förkastades)

En kvinna som för drygt 30 år sedan var pionjär inom akupunktur, reste till Kina och utbildade sig, hon ”idiotförklarades”, alla kunde väl begripa att det inte fungerade…

✨Rädsla stänger av nyfikenheten.
✨Rädsla gör att många väljer att angripa, istället för att utforska.
✨Rädslor gör att många väljer att stanna kvar i gamla, ickefungerande beteenden.
✨Rädsla gör att många förkastar istället för att välkomna.
✨Rädslor skapar krig och motsättningar.
✨Rädslor hämmar utvecklingen, både personligt och globalt.

Hur gör du? 
Hur vill du leva? 
Vill du hämmas av rädsla eller vill du vara öppen och nyfiken, låta alla, inklusive dig själv, ha sin egen sanning och utvecklas utifrån sin kärna? 

Döm inte det du inte förstår 💜💜💜

vi väljer vad vi vill se i livet.universellbalans

Med kärlek 

Annelie Boström 
Auraförmedlare – Författare – Hälsoinspiratör

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen
www.balansbutiken.se
www.anneliebostrom.se
www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård

Lever du som en struts?

Tror eller inbillar du dig att det som inte syns utåt, inte finns…

Det går inte att blunda för verkligheten

Är det lättare att låtsas som att problem inte finns, istället för att ta tag i dem?

Att på det här sättet lura människor i din omgivning kan gå hyfsat bra, men är det schysst mot omgivningen att luras?

Att lura sig själv är definitivt ingen bra idé, det är enormt destruktivt och slutar oftast inte alls bra. 

Problem, saker eller händelser försvinner inte bara för att du låtsas som ingenting, de syns för omgivningen på samma sätt som att alla ser strutsen som stoppat ner huvudet i sanden…

Tänk på att vad som än händer, så innan man ”ser” saker, problem eller beteenden så går det inte att komma vidare eller hitta lösningar. Lever man i förnekelse så fastnar man kvar. 
Att se, för att sedan acceptera kan leda till den förändring som förnekelsen aldrig kan ge. 

Så mina vänner, plocka upp huvudet ur sanden, titta på dig själv. Sluta lura dig själv och börja leva istället!!!

Med Kärlek och omtanke/

Annelie Boström – Auraförmedlare – författare – hälsoinspiratör

Stillhet, djupavslappning, meditation = återhämtning

Varför behöver vi stillhet, vila, meditation, djupavslappning, mindfullness, eller vad just du väljer att kalla det. Det är olika benämningar på samma företeelse, kärt barn har många namn, men effekten av att regelbundet ”bara vara” är stor.

Mindfullness, det engelska namnet talar tydligt om varför det är viktigt och vad det egentligen är och innebär. Det ”fyller på sinnet”. Med icke-tänkande, djupavslappning fyller man på sitt sinne och låter det vila. 

Vi luras att tro att vi klarar allt, utan att vila och återhämta oss.., fel, fel, fel.
En av de viktiga nycklarna är just förmågan att komma in i en total stillhet och avslappning. Hämta hem dig själv, landa i kroppen och koppla bort hjärnan. 

I den totala avslappningen, stillheten händer massor. Stillhet och avslappning är en grund för återuppbyggande, skapande och utveckling. 

°Hur ska man kunna vidareutvecklas om tid för reflektion aldrig finns..?
°Hur ska man kunna återskapa det som brutits ner om tid (vila) aldrig avsätts..?
°Hur ska man lära sig/ hitta nya saker, om stillhet, ”blank tid” inte avsätts för att släppa in     nytt..?

Efter en AT kommer mentalkroppen, det högre jaget, ditt medvetande, i direktkontakt med den fysiska kroppen. 
Det innebär att om du VILL, så är möjligheten till den totala avslappningen, stillheten i dig själv, mindfullnessen så mycket närmare och enklare. Vissa beskriver det som att meditera 24/7, det vill säga hela tiden, dygnet runt, men då måste man också stanna upp och tillåta sig att ”bara vara”, umgås med sig själv, slappna av.

Man behöver hämta hem sig själv, istället för att fly bort i tankar eller görande. Att koppla bort tankarna för att låta kroppen ladda utan att störas av hjärnans tänkande är uppbyggande och återhämtande. 

Passa på i kassakön, i bussen på väg hem från jobbet eller vid andra tillfällen som ibland kan kännas stressande. Låt dessa bli påfyllande istället. Energisortera och hämta hem ditt, skicka iväg det som inte tillhör dig, för varför störas av andras tankar, mående eller påverkan.
(Läs gärna mer om detta i följande böcker)
Lilla energiguiden
Ta din kraft tillbaka nu

Så, stillhet och avslappning är grunden för skapandet. Ur stillheten uppstår mirakel 💜

Stillhet ger förnyelse

Jag/ vi har haft en helg med återhämtning och stillhet i kombination med att kroppen fått jobba utan att tänka, vilket ger nya ideér, kraft och inspiration. En fantastisk vecka önskar jag er!

Med kärlek/
©Annelie Boström 
Auraförmedlare™ – Författare – Hälsoinspiratör

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen
www.balansbutiken.se
www.anneliebostrom.se
www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård