Hormoner och hälsan

Hormonerna styr massor i din kropp, i dag så mixtrar vi ganska mycket med dem utan att förstå vad vi egentligen gör mot oss själva.
Vi utsätts dagligen för östrogen via bla. plaster,  vilket skapar överskott på östrogen i våra kroppar.
Är det meningen att tjejer/kvinnor ska ha såna menssmärtor att vardagen inte ska fungera?
Varför får ”vi” fler och fler hormonella sjukdomar?
Vet du att hormonell obalans är vanligt bland kvinnor – och att det kan orsaka en rad olika problem?
Det orsakar bland annat endometrios, PCOS, benskörhet, sköldkörtelproblem, PMS, mensvärk, missfall, graviditetsillamående, vallningar, oro, cyklisk migrän, torra ögon & slemhinnor, fibromyalgi, reumatism, bröstcancer, livmoderhalscancer och äggstockscancer.

Marianne Arnström har under mer än 10 år åkt runt och föreläst om detta. Hon har översatt och bearbetat Dr John Lees forskning om hormoner, och kan på ett enkelt sätt förmedla kunskapen till oss alla.

Om Mariannes kurser
Information om kurserna  finns på hemsida https://www.vitallyft.se/ där man också anmäla. Den uppdateras kontinuerligt med nya kurser och kursdatum allteftersom. Kom gärna på en repetitionskurs, så är ni välkomna för halva priset! Eller tipsa kompisar som vill gå. Här är direktlänken till sidan med alla kurstillfällen: https://www.vitallyft.se/kursanmalan/

Observera att texten i dessa nedanstående dokument nedan endast finns i informativt syfte.  De är på intet sätt avsett att vara någon som helst medicinsk rådgivning.
Rådgör alltid med din läkare kring specifika hälsoproblem och/eller användning av specifika preparat. 

 

Ni som vill att Marianne kommer till er och till era nätverk, hör av er! Hon kommer så gärna. Gärna omkring 100 personer när det är lång resa, men runt om i södra Sverige så går det bra med 30-40 eller fler. Håll utkik på hemsidan när hon kommer någonstans i närheten där ni bor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *