Frekvenser, vår kropp & mående

VÅR KROPP OCH ALLA ORGAN I KROPPEN HAR OLIKA FREKVENSER. 

Man kan säga att en hög frekvens innebär glädje och överskott i livet. Ex känslan av en förälskelse. Detta är en av de allra högst naturliga frekvenserna i den mänskliga kroppen. Man känner glädje och lycka och ofta väldigt mycket förhoppning inför framtiden mm.
En låg frekvens innebär ledsamhet och sorg men ofta även mycket trötthet. Ex känslan när någon närstående är sjuk eller man själv är sjuk eller har förlorat någon man älskar.

När man har en lägre frekvens har man inte så mycket överskott och kan tappa humöret för ingenting. När man har en högre frekvens har man oftare överskott att skratta bort olika saker i livet…

Man kan höja frekvensen på olika sätt! Musik, böcker och filmer påverkar oss ofta utan att vi tänker på det! Om man känner sig ledsen och behöver gråta ut kan musik hjälpa enkelt, om man känner sig ledsen men behöver komma vidare kan man tänka på att inte välja ledsen musik utan kanske något lite gladare istället … ?

INNAN EN AuraTransformation™,  NÄR MAN OFTAST HAR GÅTT EN LÄNGRE PERIOD UTAN EN FUNGERANDE AURA, HAR MAN oftast MYCKET SVÅRT ATT HÅLLA KVAR SIN ENERGI OCH KROPPEN TAPPAR FREKVENS OCH LIVSENERGI. ATT FÅ UPP NIVÅN AV LIVSENERGI I DEN FYSISKA KROPPEN IGEN OCH KUNNA HÅLLA KVAR DEN, ÄR EN AV DE ABSOLUT VIKTIGASTE ANLEDNINGARNA ATT GENOMGÅ EN AuraTransformation™!

Solfeggio Frekvenser

Dom ursprungliga ljudfrekvenserna användes tydligen i antikens Gregorianska sånger, ex ”Lovsång till Johannes Döparen”, tillsammans med andra sånger, som kyrkans myndigheter säger försvann för århundraden sedan. Dessa sånger och deras speciella toner ansågs kunna ge enorma andliga välsignelser när de sjöngs. Dessa kraftfulla frekvenser återupptäcktes av Dr Joseph Puleo som beskrivs i boken Healing Koder för biologisk Apocalypse av Dr Leonard Horowitz.

De sex Solfeggio Frekvenserna är:

UT – 396 Hz – Befria från Skuld och Rädsla
RE – 417 Hz – Lösa upp Situationer och Underlätta Förändring
MI – 528 Hz – Transformation och mirakel (DNA reparation)
FA – 639 Hz – Förbindelse/relationer
SO – 741 Hz – Väcka Intuition
LA – 852 Hz – Återvända till Andlig Ordning

Den tredje noten, frekvens 528, MI på skalan,kommer från meningen ”MI-ra gestorum” som på latin betyder ”Mirakel”. Spännande att detta är den frekvens som används av Genetik-Biokemister för att reparera trasiga DNA, den genetiska koden på vilka våra liv bygger!

Här kan du direkt lyssna på frekvenser:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *