Söker du utåt eller inåt efter dina svar?

Söker du dig utåt, ut i det kollektiva medvetandet, eller inåt, inom dig själv efter dina svar..?

Vi människor är alla olika, med olika personligheter. Många av oss är vana och även fostrade i att låta andra tala om för oss hur vi ska göra, leva eller vara. Många gånger känns det enklare att låta någon annan ta beslut åt oss.

Varför är det så?
Varför är det enklare att låta någon annan bestämma, istället för att själv ta egna beslut, att själv bli ledare i sitt eget liv?

Det kan kännas väldigt läskigt att inte kunna skylla på någon annan..,
ansvaret är ju personligt.

Det krävs styrka för att stå upp för sig själv, sin tro och sin sanning..,
man blottar sig själv då.

Att ”kanalisera”, ta in information utifrån kan vara ”den enkla vägen”, det ger ofta kickar och är spännande.., men det är samtidigt information som delas med andra. Den blandas med andras tankar, känslor, erfarenheter och energier. Den informationen som kanaliseras via kronchakrat går via förmedlare/ärkeänglar för att mottagaren överhuvudtaget ska kunna ta emot budskap. I min värld så är det andrahandsinformation, någon översätter det avsändaren vill säga.

Att söka sin egen information inifrån sig själv, använda sig av sin ”magkänsla”, intuition eller genom sin egen källa är för mig mycket sundare eftersom alla har sin egen sanning eller perception.

Eftersom de flesta av oss har lärt oss att koppla bort den inre sanningen, intuitionen eller magkänslan så krävs det medvetenhet och träning för att lära oss det igen. Att våga lyssna på kroppen och den ”inre rösten” sker oftast inte över en natt. Förmågan att lyssna på sig själv kommer successivt när vi aktivt bestämmer oss för att vilja ta ett eget ansvar för oss själv och vårt liv. När vi bestämmer oss för att vi själva ska vara den som ”styr skeppet jag” och blir en medveten ledare i vårt eget liv.

För mig personligen kom den största förändringen i samband med min AT. Innan den så litade jag till 100% på min inre röst när det gällde mina barn, till och med innan första föddes så visste jag saker som jag borde göra för hennes (och min skull) jag gjorde så, stod upp för hennes skull, men jag hade inte kraften att stå upp för mig själv, mina behov eller önskningar.

När det gällde enbart mig då tvivlade jag på magkänslan och gjorde ”som jag förväntades eller borde göra”. Jag lyssnade mer utåt på vad andra tyckte och tänkte, än på mina egna behov och önskningar.

Efter min AT så kunde jag till 100% lita på min magkänsla även då det gäller mig själv. Jag slutade att lyssna utåt, på det ”kollektiva tänket”. Jag blev trygg i att jag har de bästa svaren för mig själv och behövde därför inte söka utåt, eller leva efter andras värderingar. Livet blev på så sätt enklare och tydligare, vilket också medförde att jag mår bättre och bättre.

En klient kunde ett par år efter sin AT konstatera att den stora förändringen kommit smygande. Lugnet kom och hen slutade att ”göra som alla andra sa åt hen att göra”. Därefter började också kroppen att fungera bättre, när dess behov blev tillgodosedda utifrån sina behov.

Jag behöver fortfarande andras sällskap, hjälp och råd. Jag vill fortfarande ha andras syn på saker, men utifrån detta så kan jag ta egna konstruktiva beslut. Att vara självständig, att leva i sin egen sanning innebär inte att man ska klara sig själv, det innebär att man tar hjälp när det behövs och på det sätt som behövs.

Så hur vill du ha det?
Vill du söka svar utåt i det kollektiva medvetandet.., eller vill du leva för dig och din sanning, utifrån dig själv och dina behov?

 

Ha en kärleksfull dag mina vänner/
Annelie

 

Annelie Boström

Auraförmedlare™ – Författare – Hälsoinspiratör

 

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen

www.balansbutiken.se

www.anneliebostrom.se

www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *