Kan man bränna ut sig efter att ha genomgått en AuraTransformation™?

Ja det kan man, annars skulle våra barn och unga inte heller kunna bli slutkörda eller utbrända, vilket de ju även de tyvärr kan bli.

Man kan göra allt som man gjorde innan en AuraTransformation™️, även efter en behandling. Man väljer helt själv vad man vill göra.
[Däremot kan ibland vissa behov att göra saker helt försvinna, som tex ätstörningar, agg/ilska riktad mot specifika saker/personer, cravings eller liknade]

Jag personligen hade hoppats på en Quick-fix när jag bokade och genomgick min AT, men förstår också att då hade jag ju ”bara fortsatt som förut” … [vilket hade inneburit att jag blivit helt slutkörd igen]

Jag förstod efter ett tag att, en behandling, vilken som helst, inte heller AuraTransformation™️ kan ändra mitt sätt att vara och agera, det kan ju endast jag själv göra. AT:n har gjort det enklare att se och förstå vad jag behöver förändra. ?  [insikter suger och gör ont ibland ?]

För mig så är, ”att gå in i väggen, bränna ut sig, köra slut på sig själv” att man tagit ut mycket mer från energi-kontot, än vad man tillfört.

Att stressa, göra saker som man inte vill eller bör, som man mår dåligt av eller är rent av skadligt, kostar enormt mycket energi. Alla så kallade ”måsten” som blir till tunga bördor.

Ju mer du lyssnar på kroppen, vad den vill ”säga” dig, desto mer kommer den att ”berätta” vad den behöver för att du ska må bra ❤️

Ibland behöver vi hjälp för att kommunicera med oss själva, ibland går det jättebra att själv förstå. Vi vill inte alltid lyssna på vår kropps signaler, eller så har vi helt enkelt bestämt oss för att ”den har fel”. Det kan även vara smärtsamt att förstå .., att inse hur vi försakat oss själva. Men i förståelsen ligger också grunden till förändring och förbättring. 

När man får anden, det högre jaget, mer av sig själv tillgängligt, [som en AT bland annat innebär, dvs få tillgång till mer av sig själv] så gör det också generellt ”ondare” att gå emot sig själv, att ”köra över sig själv”.

Men det innebär också att man lättare och tydligare, känner kroppens signaler och kan man må sämre av att göra saker man inte mår bra av. [Därför i min värld många unga inte mår bra] Men det innebär då också att när det känns och är tydligare att vissa saker behöver förändras .., ger det otroligt mycket bättre möjligheter att förändra. Konsten är att lära sig lyssna, hitta vad och ta tag i det som behövs …❤️

Allt går inte på en gång, vi är alla olika. Jag lär mig nytt varje dag, stannar jag inte upp och lyssnar går det inte framåt. Ibland kommer livet emellan och pausar, eller rent av lägger i backen tillfälligt …
Men jag kan alltid stanna upp och reflektera, se vad som hänt, ta hjälp och fortsätta framåt igen.

”Ett stadigt hus behöver en bra grund, tak och fasta väggar innan tavlorna kan hängas på plats.”

För mig blev AuraTransformationen det som gjorde att jag förstod, kunde ta in, orkade, vågade stanna upp och lyssna på vad kroppen faktiskt säger. Då först lärde jag mig tolka dess signaler och det den sa till mig ? (även om jag innan AT:n trodde jag förstått …) När jag började lyssna mer på mig själv och förstod mina behov blev det ”lättare” att hjälpa mig själv att läka. Ju mer jag använde mig av min förmåga att lyssna, desto lättare gick det [som med allt vi lär oss, det känns svårt i början men går lättare när vi kommit igång].

 Kunde jag ..,kan fler ❤️

Det här är min sanning, upplevelse och uppfattning och min förhoppning är att du kan ha glädje av denMed kärlek
Annelie

Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *