Hållbarhet VS Quick-fix

Kan man inte bara få komma på en timmes healing hos dig?

Jo det kan man, men jag har valt att inte ge de behandlingarna innan man genomgått en AuraTransformation™.

Varför?
För att jag omöjligt kan luras …

Jag pumpar inte upp ett punkterat däck och tar betalt för det, innan punkteringen är lagad.

Jag tätar eller stänger fönstren när det är kallt och dragit, istället för att elda för kråkorna!

Jag kan och vill inte erbjuda en tjänst som försvinner relativt snabbt, när möjligheten att bibehålla finns tillgänglig.

Jag har alltid haft ett långsiktigt och hållbart tänk i allt jag gör. Som frisör ville jag att mina kunder skulle kunna fixa frisyren lika bra som mig, de skulle klara det själva och känna sig snygga i håret länge. Inte super-fixade direkt, för att sen ändå inte få till det i vardagen, dvs hemma.

Nu när jag inte längre arbetar som frisör, har jag från många håll hört att jag verkligen lyckades med detta. Många av mina tidigare kunder upptäckte det då jag slutade och de bytte frisör …

Så jobbar jag fortfarande, men idag med hälsa, behandlingar och personlig energi.

Varför ska jag ge en behandling som ändå inte är hållbar, när jag vet att det finns bättre och hållbara behandlingar?

Jag (och många andra terapeuter) lever ju på att det kommer kunder & klienter. Många vill ha ständigt återkommande och betalande klienter. Många gör sig oumbärliga för sin kund/klient.

Den enkla vägen för mig vore också att erbjuda energibehandlingar med balansenergi, till alla som inte väljer att göra en AT. Jag skulle vara garanterad hur mycket jobb som helst, eftersom energin inte stannar kvar hos klienterna.  Behandlingen känns otroligt behaglig ett tag … De flesta vill ha mer …
Men den är inte hållbar eller permanent (utan hel, fungerande aura).

Snacka om affärsidé ?. Men på samma sätt som jag ville att mina frisörkunder skulle ”klara” sig så bra och så länge som möjligt själva, vill jag även att mina behandlingar ska fungera och vara hållbara.

Jag väljer hållbart istället för Quick-fix även här!
Hur väljer du?

Här kan du läsa om ”hur du kan få din punka lagad” och sluta läcka ut kraft och energi ♥

För vem kan en AuraTransformation™ vara bra ♥

©Annelie Boström
♥ 
Certifierad Auraförmedlare™ ♥ Massör ♥ Hälsoinspiratör ♥

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *