Vatten-elementet

Vatten kan vara enormt följsamt, lugnt och behagligt samt lätt och porlande. Vatten kan även vara tungt, förrädiskt och kvävande och is är hal, lätt att halka på.

UiversellBalans.vatten_062w

Jag har under hela mitt liv (innan min AT) varit en så kallad ”duktig flicka” som presterat och tagit hand om alla andra, men glömde bort mig själv. Jag ville så gärna hjälpa, göra rätt, göra allt så bra som möjligt för omgivningen. Jag ville tillgodose alla andras behov.., men försakade mig och mina behov.

Detta gjorde att jag tillsist kände mig som jag höll på att drunkna. Ta hand om, ta hand om, ta hand om = vatten, vatten, vatten.

Alla vet ju att med vatten släcker man även eld, och i takt med att jag tog hand om andra, släcktes även min livsglädje. Mitt liv kändes tyngre och tyngre.

Att vara präglad i gamla mönster, för mig förlegade, om att man är bra då man tar hand om andra, men egoistisk om man tänker på sig själv underlättade inte…

 

Balans_1000_anneliebostrom.se

När jag gjorde min AT, kunde jag på ett helt nytt sätt använda mig av vattenelementet för min egen skull.
Jag började tillåta mig att känna mina behov och lärde mig även att tillgodose dem. Då började min fysiska kropp att återhämta sig, jag blev friskare, jag kunde känna att jag hade en framtid.

Idag är mitt vatten balanserat, jag finns för andra på ett sunt sätt, utan att försaka mig själv. Jag kan känna med andra, utan att ta in det i min kropp vilket gör att jag kan stå trygg bredvid som stöd. Livet är inte längre tungt, utan har ett lättare flöde. Idag är jag mycket mjukare, framförallt mot mig själv men även gentemot andra.

Jag ser och känner både mina egna och andras behov med sundare ögon än tidigare. Jag känner och förstår andras upplevelser, men jag drunknar inte länge i andras känslor, vilket gör att jag kan stå trygg bredvid som stöd.

För mig är detta en av de mycket positiva effekterna av ett balanserat Vattenelement.

Behöver du ny kraft för att se dig själv och dina behov?
Efter min AuraTransformation™ fick jag enormt mycket lättare att se/förstå/känna och tillgodose mina egna behov, kanske är det så för dig också.

Vill du läsa mer om vattenelementet? Gör gärna det här

Behöver du stöd efter din AuraTransformation? Välkommen att boka en Balansering

Som lite kuriosa..,
När jag skriver om vatten-elementet så känner jag ett stort inre lugn, det ”bara är” samtidigt som det flyter på i ett behagligt tempo. Fotograferingen för också på enormt bra och det var mysigt att sitta kvar vid vattnet eftersom vi fick besök av tre nyfikna och lugna änder.

Musik är härligt och för mig representerar denna låt vatten, lugn med ett mjukt gung och mycket känslor .