Eld-elementet

Elden står för glädje och livsenergi, den vill inspirera, få fart på andra och den är snabb. Det händer ofta många och bra saker när den får ”brinna” i balans med de övriga elementen.

UniversellBalans.eld_035wa

Åren innan jag gjorde min AT så slocknade min inre eld, sakta men säkert. I takt med att kraven på mig växte, och värken i kroppen tilltog så orkade inte elden brinna. Det innebar att livsglädjen försvann, ingenting kändes längre roligt.., livet kändes inte speciellt meningsfullt.

Det är ofta det som händer vid en utmattning/utbrändhet. Elden har fått härja fritt, mer än kroppen orkar med och tillsist blir det för mycket, elden  tappar sin gnista eller slocknar helt, glädjen minskar eller försvinner …

UB_034a

 

 

Idag är min eld i gång igen, jag lever och gläds åt livet, men jag är noga med att den inte får härja fritt. Jag kommer inte bränna ut mig själv igen, och det är trevligare för omgivningen med ett lugnare tempo.

Under min AT kom eldelementet igång igen, inte en jättebrasa, men den fick liv för att sakta men säkert få växa i kontrollerad takt. Livsglädjen kom tillbaka till mig. 

 

I dag får livsglädje, utstrålning och drivkraft frodas av att jag gör det jag brinner för, jag LEVER!

Vill du få igång din inre eld och livsglädje? En AuraTransformation™ var generatorn för mig, kanske även för dig.

Vill du veta mer om elden i de fyra elementen? Läs gärna här ♥

Vill du ”ha in” mer av eldelementet efter din AuraTransformation™ ? Välkommen att boka en Balansering

Som lite kuriosa.., detta om elden gick mycket snabbt att skriva. Det var det självklara elementet att starta med, det gick av sig själv. Det fick igång glädjen och inspirationen för att snabbt fortsätta med de övriga. Att ta bilderna till Eld-elementet gick också fort och innehöll många hjärtliga skrattsalvor.

Musik är ett fantastisk sätt att aktivera kropp och sinne. Här kommer en låt som gör mig glad, och höjer min livsglädje, ”min eld”.