Fick en fråga.., här kommer svaret!

Frågan löd:

Hur kommer det sig att man kan läsa så mycket kritik på nätet om AT? I synnerhet från andra behandlare som inte jobbar med det. Vad säger du om detta med att man öppnar upp för entiteter man kanske inte vill ha in till jorden osv.

Här kommer mitt svar, mina egna tankar kring detta.

Att auran har ändrats hos dem som fötts sedan -95, och att vi som är födda med en så kallad själsaura, har möjligheten att uppgradera vår aura via en AuraTransformation™, kan låta ”overkligt”.
Att genom detta få en direktkontakt med sitt högre jag, få ”hem hela sig själv” och förena kropp, sinne och ande (body, mind, spirit) har inte varit möjligt tidigare.

Många som idag är mediala och är ljusarbetare, jobbar med energibehandlingar i själsenergin, har lärt sig sitt arbete, hur själsenergin fungerar och hur den fungerat sedan urminnes tider. De lever och verkar enligt den paradigm de känner till.

AT stämmer inte med paradigmen, AuraTransformation™ och hur den nya auran fungerar är nytt. Människor är generellt, sedan urminnes tider emot saker som inte stämmer ihop med deras verklighet. Anomali, att inte vilja förändra sin egen verklighetsbild, är en naturlig instinkt för de flesta.
Förr trodde man att jorden var platt, läkekunniga ansågs vara häxor och brändes på bål och kvinnlig rösträtt ifrågasattes även den…

En liknelse:
Tänk dig att du precis köpt dig en ny Iphone 6, betalt mycket för den och är jättenöjd med att du gjort det valet. En månad senare kommer nya Iphone 7, med dubbel kapacitet, många fler funktioner, längre batteritid, längre livstid och den kostar bara hälften så mycket som den du köpte…
Då kan det lätt bli att man försvarar den man har, genom att hitta fel på den nyare modellen.

Enligt mig, har entiteter ingenting med AT eller den nya auran att göra, det hänger inte ihop. Min uppfattning är däremot att jag blivit betydligt mer motståndskraftig gentemot all yttre påverkan, var den än kommer ifrån. ”Det jag inte frivilligt släpper in, kommer inte in.”

 

Alla människor har på sitt sätt, vare sig de är medvetna om det eller ej, påbörjat en viss energimässig transformation. Kristallisering sker hos alla tack vare att vi omges av en högre frekvent energi. Det gör att fler kommer i kontakt med sitt högre jag, det kommer närmare den fysiska kroppen.
Det som inte är möjligt är att integrera den nya balanskroppen (auran) som håller kvar vår personliga energi samt också möjliggör för oss att få in anden/ det högre jaget in i varje cell i kroppen.

 

Med Kärlek

Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™

body.mind.spirit.bakrund kopia

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *