Massage för kropp och sinne

Vår kropp behöver omvårdnad för att må bra. Massagebehandlingar är ett effektivt sätt att både få avslappning, bli omhändertagen, få vara i centrum, lösa upp muskelspänningar samt neutralisera cellminnen som påverkar vardagen negativt.

Regndroppsmassage med Young Livings eteriska oljor ger både den terapeutiska effekterna av massagen samt även oljornas läkande egenskaper.

Tibetansk Face Lift är en djupgående ansiktsmassage som minskar spänningar i ansiktet vilket är positiv för att få ett mer levande och avslappnat ansikte.

Massage – Intuitiv massage
Jag jobbar intuitivt under alla behandlingar, vilket innebär att jag lyssnar på din kropp och dess behov. Ofta får du som klient vara delaktig och samarbeta. Alla behandlingar är alltså anpassade efter dig som klient, du får det du behöver för tillfället ♥
Jag lyssnar på din kropp och kombinerar massage med förlösande samtal då det behövs och i samarbete med dig som klient. Om du själv vet vad du vill jobba med blir effekten större. Massagen går, kan gå på djupet på flera sätt.


Alla massagebehandlingar utförs i symbios med dig som klient och dina behov. En av mina förmågor är att möta människor i samtal. Under dessa så finns det nya och stora möjligheter att lösa upp och bearbeta problem och blockeringar, både fysiska och psykiska. Samtal och kommunikation används i de flesta behandlingar utifrån just dig som klient och dina behov, även i massagebehandlingar.

Det går även att boka Massage med koppning  som anpassas efter dagsbehovet.

Här kan du boka din behandling ♥