Balansering – Energibehandling

Vill du ha mer energi?
Om du är född – 95 eller senare eller genomgått en AuraTransformation™ är Balanseringar mycket effektiva fysiska energibehandlingar.

En Balansering är som en adaptogen, det vill säga energin anpassar sig, du får exakt vad du behöver, och har behov av för tillfället.

Här kan du ladda ner en Pdf om Balansering ♥

Ibland händer det saker i våra liv, som gör att vi behöver hjälp av andra för att orka komma vidare. När du tycker att du ”står och stampar” på samma ställe, och inte själv kommer vidare är det ofta en balansering som behövs.
Om du känner dig stressad och ofokuserad, har svårt för att skilja på tankar som är dina eller andras, eller om det är turbulent i din omgivning, då kan en balansering vara mycket positiv.
Eller om du helt enkelt vill ha ”mer”, utvecklas och komma vidare i livet.

Under en balansering samlas din energi ihop, den kommer närmare dig, vilket gör att du får ”mer av dig själv”. När din energi samlas tätare hos dig, så blir kroppen oftast lugnare och du ser saker tydligare.

Tips! Att själv aktivt energisortera, samla ihop sig och sin egen energi är ett mycket effektivt sätt att hålla sin egen kraft kvar.

Under en Balansering fylls du på med mer energi, det är healing med en balanserad Kristallenergi.
Tips på hur du kan få ut mesta möjliga av din Balansering ♥

Vill du boka en tid? Gör det gärna via

Boka Direkt