Historien bakom AuraTransformation™

Anni Sennov är grundare till behandlingsformen AuraTransformation™. Här kan du läsa hennes personliga historia som ledde henne fram till kanaliseringen av metoden som fick namnet AuraTransformation™. Ett enligt mig bra namn, eftersom det är en transformation, en omvandling, uppgradering av energi som också sker under behandlingen.

Historien är hämtad ur Annis bok: Balance on All Levels with the Crystal and Indigo Energy som är utgiven på förlaget Good Adventures Publishing – www.good-adventures.dk.

När jag var ung hade jag ingen aning om att det fanns något som hette alternativ behandling. Det enda jag kände till var veckotidningshoroskop, som fascinerade mig, tänk bara att man kunde spå om framtiden.

När jag var 17 år började jag därför läsa astrologi vilket blev min stora hobby och när jag som 22-åring stiftade bekantskap med healing, meditation, planetresor och regressionsterapi började min personliga begreppsvärld på allvar att gå upp i sömmarna. Min nyförvärvade alternativa kunskap parkerade jag därför långt ute på ett sidospår i mitt liv de kommande åren.

När jag var 27 år gammal blev jag allvarligt sjuk med mycket kraftiga eksem och detta pågick i 3,5 år. Under denna period sökte jag igenom hela det etablerade sjukvårdssystemet, från den ena sidan till den andra, utan några bra resultat. Jag satte också den alternativa behandlingsvärlden på prov men inget hjälpte mot mitt plågsamma tillstånd.

En dag beslutade jag mig för att ville jag bli frisk, trots allt, och att ansvaret för om jag mådde bra, måste vara mitt eget istället för att jag hela tiden lade det i händerna på diverse behandlare. Då hände något som kan liknas vid ett mirakel.

På mindre än 14 dagar blev jag av med mina eksem och även gravid, vilket uppenbarligen var orsaken till mitt medvetna val om att ta ansvar för mitt eget liv.

Det skulle dock gå flera år, ovetandes om att jag inte hade några energilager kvar i auran, höll jag mig uppe genom horoskoptydning och healing samt genom att ta hand om min lilla son, tills AuraTransformation™ plötsligt dök upp som en lösning på mina tidigare hudproblem. Nu började saker och ting på allvar att hända i mitt liv som behandlare, dock med ett extremt stort motstånd från omvärlden som följd. Både i min dagliga omgivning samt hos många alternativa behandlare som menade att jag måste ha en lös skruv. Hur skulle jag kunna fånga upp energimässiga tillstånd som låg så långt utanför allt nuvarande kanaliserat spirituellt medvetande?

Förklaringen till detta var emellertid att alla andra människor fortfarande hade deras gamla aura i behåll vilket jag inte hade pga. min tidigare nämnda sjukdom, och märkligt nog blev detta faktum överhuvudtaget inte registrerat av någon av de clairvoyanta personer som jag uppsökte under denna period. De kunde uppenbarligen inte förhålla sig till mitt energimässiga tillstånd som låg långt utanför deras egna gränser för medvetandemässig förståelse, något som fortfarande gör sig gällande inom vissa spirituella kretsar ännu idag, även om den energimässiga historien lyckligtvis har kommit mycket längre nu.

Det är inget tvivel om att jag har provocerat många av mina kollegor i den alternativa världen när jag på allvar började sätta mina spår i samband med spridningen av begreppet AuraTransformation™.

I dag finns det lyckligtvis många utbildade Auraförmedlare™ runt om i Skandinavien och i Estland, som alla kan tala om processen på ett mer moderat språk än jag personligen slog igenom med… (slut citat)

Anni Sennovs egen AuraTransformation™ blev genomförd med hjälp av en vän som var healer och kunde kanalisera en mycket kraftfull energi.
Anni Sennov fick en insikt före healingen om att hon skulle försöka se till att integrera ett starkare skydd omkring sin kropp och att det skulle ske snarast eftersom hennes aura läckte ut energi till omgivningen. Hon var således inte medveten om att det var en AuraTransformation™ hon genomgick.
Vännen gick nästan i trans när healingen gick igenom och på grund av sina clairvoyanta förmågor kunde Anni Sennov lyckligt nog orientera sig under processen så att hon kunde förbinda sitt andemedvetande med sin kropp, en metod som snart skulle bli eftertraktat av flertalet av hennes klienter och därmed lade grunden till intåget av den Nya Tidens energi hos många människor på kort tid.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *