Behöver båda parter i ett förhållande vara AT?!

Det snabba och korta svaret är – såklart inte!

Det långa svaret låter så här

Det handlar alltid om utveckling i ett förhållande, vare sig det är en parrelation eller en vänskapsrelation.

Vill man utvecklas tillsammans, mot samma mål eller väljer den ena att stanna kvar, eller rent av backa tillbaka när motparten utvecklas vidare…
Samma princip gäller i många sammanhang, när ena parten börjar plugga, man får barn, byter jobb, blir allvarligt sjuk eller rent av gör en AT.
Vid alla dessa exempel utvecklas man som individ.
När en av parterna utvecklas så kan alltid den andra välja om den vill följa med, stanna eller backa. I det fallet kan man aldrig säga åt motparten vad den ska göra, men man kan vara delaktig och visa att man vill utvecklas tillsammans genom att involvera vederbörande (om man vill såklart).
Ibland behöver man också ge sin partner, eller vän tid att hänga med i utvecklingen i sin takt, så man inte springer ifrån varandra. (alla är ju inte lika snabba ;))

I alla relationer så handlar det om att ha saker gemensamt, vilja utvecklas tillsammans, ha ungefär liknande mål, (vare sig man är AuraTransformerad eller inte)

Att man vill vara tillsammans, ha den relation man har – inte för att man ”måste” eller behöver varandra utan för att man är två självständiga individer som på varsin trygg grund, står bredvid varandra – för att man vill det, för att man tycker om att vara tillsammans, utvecklas tillsammans och att det också då ger båda energi. Glädjen ska finnas!
Då växer man också tillsammans. För att skapa detta i en relation så behöver båda parter vara delaktiga, både behöver ha viljan.

Så långa svaret blir alltså också nej, båda behöver inte vara AT, men det kan vara en stor fördel.

Båda behöver däremot ha viljan att utvecklas vidare tillsammans och med varandra .

Vill du ha en relation som tar energi? Vill du ha en vän eller partner som du inte blir glad av att träffa? Vill du förminska dig själv till förmån för någon annan?
Tänk på att det är bättre att vara själv, än ensam i en förväntad tvåsamhet

Att ha kvar människor runt dig som ”bara tar” hindrar även platsen för de nya positiva bekantskaper som väntar runt hörnet.

Något som är väldigt attraktivt är i mina ögon någon som tar hand om sig själv, har en vilja att utvecklas och är trygg i dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *