Var och en har ansvar för sig själv

Var och en har ansvar för sitt eget, sig själv.

 

Det var ganska många år sedan den meningen fastnade i mitthuvud och blev något väldigt viktigt för mig. Vi har alla ett eget ansvar för oss själva, vårt eget, vi har ansvar att ta hand om oss själva och det fungerar inte att lägga över det ansvaret på någon annan.

Ingen kan göra mitt liv bra åt mig, annan än jag själv. Det innebär inte att vi måste göra allting själva, ibland både vill och behöver vi människor omkring oss för hjälp och stöd, det innebär dock att vi själva ska vara ”kaptenen på skeppet jag”.

När vi glömmer detta, eller rent av aldrig levt efter det, då kommer man sällan framåt. När kaptenen inte styr, hur ska då besättningenveta vart fartyget ska åka för rutt?!

 

Det är enkelt att skylla på andra, att livet ser ut som det gör pga den ena eller andra orsaken, men trots allt så finns det egna valet att lösa saker, och få en förändring. Inte alltid enkelt, men valet finns.

Att se sig själv som huvudperson i sitt eget liv, är det bästa man kan göra både för sig själv och för de man har omkring sig. Det man då ger, kommer från hjärtat med glädje och kärlek, och är mycket positivare för alla.

En vän till mig sa en gång att hon inte kunde bryta med sin pojkvän som misshandlade henne psykiskt och fysiskt, han tyckte ju om henne, om hon bröt för sin skull, så skulle hon vara egoistiskt… Det går aldrig ändra på någon annan än sig själv, men genom att ändra sig själv så förändrar man omgivningen.

 

En kärleksfullmänniska som tänker på sig själv, är inte egoistisk, utan bara mer kärleksfull. Med sig själv i fokus, visar man sig själv kärlek som sedan förökar sig, återspeglar sig till omgivningen på naturlig väg, utan krav och förpliktelser.

 

Jag delar med glädje denna vackra beskrivning

 

En människokropp består av över 100 000 miljarder celler. Varje cell har en egen intelligens och ett eget ”kraftverk”. Det här är din kropp, den del av dig som består av materia, den del av dig som sammanlänkar dig med jorden. Som jag ser det så – har vi inte kontakt med vår kropp så är det oerhört svårt för oss att vara jordade, något som jag ser som grundläggande för att vi ska kunna leva ett balanserat liv på denna planet. Hade vi inte behövt materia så hade vi levt någon annan stans, Vilket också många andliga människor känner att dom vill, men vi är här just nu – Något vi själva valt. Jag väljer att ta till mig allt jag valt.

 

Jag väljer att flytta hem till mig själv. Hela universum finns i mig. Jag behöver aldrig leta utanför.

 

Balans och kärlek och ett vackert hem i dig själv önskar jag dig.

 

Namaste

 

Tack fina Linda för de orden och det du sa då jag frågade om jag fick använda dessa. ”Klart du får, du har ju hjälpt mej skapa dem”

 

Med Kristllenergi i ditt system och med ditt högre jag/ mentalkroppen i direkt anslutning och i din fysiska kropp, så har du mycket lättare att veta vad som är bra för dig, du får jordningen,  som gör att du lättare manifesterar, och även gör, det du behöver för att komma vidare.

 

Detta är min sanning och det jag valt att leva och jobba med för energi.

Med Kärlek till er alla
©Annelie Boström Auraförmedlare
™ /Gävle2013

Universellbalans se dig själv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *