Varför är jag så trött jämt?

Vad är det som händer runt omkring oss just nu? Varför blir fler och fler människor sjuka i diffusa sjukdomar, som inte visar sig vid provtagningar? 

Utbrändhet, eksem, kronisk trötthet, värk, oförklarlig viktuppgång, allergier, autoimmuna sjukdomar, (då kroppens immunförsvar angriper sig själv) och fibromyalgi hör till mångas vardag idag. Många upplever sig tröttare och tröttare, och har svårt att överhuvudtaget känna sig utvilade. Livsglädjen hos många har minskat rejält till följd av några av dessa symptom. Det pratas mer och mer om hur påverkade vi blir av energitjuvar runt omkring oss, samt hur svårt det är att hålla kvar sin egen energi, att så mycket runt omkring oss påverkar oss negativt och gör oss tröttare. Många känner det som att de tappat en stor del av sin utstrålning, som de tidigare upplevt att de haft. 

Varför är det så här?
Vi lever i en tid då allt går fortare och fortare. Vi har kommit till upplysningens tid, då vi blir mer och mer medvetna. Vi mediterar och hittar andra sätt att komma i kontakt med något mer, ”vårt högre jag”, vilket vi också gör i takt med att den nya energin kommer in i våra liv automatiskt genom barnen som föds, (barn födda sedan 1995 har den i sitt system sedan födseln). Den energin löser upp själsauran och på så sätt så kommer sakta men säkert anden eller det högre jaget/den högre mentalkroppen närmare den fysiska kroppen. Vilket är bra på så sätt att vi blir mer medvetna, men är jobbigt för den fysiska kroppen som då förlorar en stor del av sitt skyddande skikt, auran, och detta gör att den fysiska kroppen får svårt att återhämta sig och läka. Detta, att auran löses upp sker också automatiskt pga att vi stressar och genom tex healing(ljusenergi). Det är också detta som gör att man i samband med en utbrändhet  utvecklas och har svårt att komma tillbaka till den man var innan. Den energi barnen som föds idag (och har gjort sedan 1995) har en högre frekvens vilket gör att den löser upp den aurastruktur som är äldre. Den energin är snabbare och kraftigare. De yngre har även en balanskropp som är magnetisk runt sig, som kan hålla deras egen energi kvar runt kroppen väldigt effektivt jämfört med vad själsauran kan. Eftersom de flesta människor redan har en aurastruktur som börjat lösas upp, så läcker det ut energi, den har svårt att hållas kvar. Många upplever det som pyspunka eller en ballong som läcker.

Varför då alla dessa sjukdomar?
Jo när anden/ det högre jaget kommer närmare den fysiska kroppen så är det två olika strukturer som ska förenas. Man kan se det som att kroppen är mörk och anden ljus, och dessa två vill börja smälta samman. Men utan aura så orkar inte kroppen med detta, så föreningen av dessa två börjar men kommer inte att bli klar så länge en fungerande aura finns runt omkring kroppen. Däremot börjar föreningen, som är påfrestande för den fysiska kroppen, den blir belastad och som följd av det kommer tex eksem, allergier, värk, utbrändhet, trötthet osv. Självklart så uppkommer inte alla sjukdomar pga av detta, men många av dessa jag nämnt är typiska.

Finns det några möjligheter att fixa detta?
Man kan inte ”laga” den gamla auran, men man kan uppgradera den. Man uppgraderar den till en lika som barnen redan har, man får samma energifrekvens som dem samt få en ny magnetisk balanskropp som skyddar.

Många har redan hittat olika strategier för att klara av livet, men det krävs ofta ganska stora ansträngningar för att fokusera på att inte släppa in andra eller hålla sitt eget. En beskrivning jag fått höra, är en kvinna som ”låtsades” att hon hade en glasbur runt sig så fort hon skulle möta andra människor. Hon orkade bara fokusera på detta under kortare stunder, och valde därför att nästan inte träffa folk överhuvudtaget. Men det fungerade, så länge hon orkade ha konstant fokus. Efter att hon genomfört sin Auratransformation™ så insåg hon att hon inte längre behövde fokusera på sin glasbur, eftersom hon då fått ett skydd som fungerade utan ansträngning/fokus.

Många har även, byggt upp ett skal runt hjärtat, och släpper inte in någon.

Jag gjorde mitt val för 18 månader sedan (nov 2011). Jag var då helt utdömd av sjukgymnast och läkare. De menade att jag skulle acceptera ett liv med ständig värk och värktabletter. Acceptera att jag inte skulle orka med så många roliga saker, eftersom jag då behövde sova ca 15 timmar/ dygn för att fungera någorlunda. Jag blev endast erbjuden ytterligare kemisk medicin om det blev för jobbigt, antidepressiv medicin, sömnmedel och ännu mer värktabletter.

Jag ville absolut inte ha det så här resten av mitt liv – jag ville inte bara överleva – utan leva med min kropp och må bra, samt att jag ville ha roligt under tiden – så jag gjorde mitt val, för jag hade ju ingenting att förlora … Vändningen för mig, den kom efter min Auratransformation™.

Det här är min sanning och min verklighet, som har blivit ett enormt lyft för mig, valet för dig är ditt eget – för vi är ju alla ansvariga för oss själva.

©Annelie Boström / Auraförmedlare™2013

AuraTransformation-UniversellBalans kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *