Frekvenser i kroppen

Jag delar med mig av Therese Lindbergs inlägg om frekvenser, kroppen och AT, tack för detta vännen <3!

Ett litet inlägg om frekvenser och kroppen 🙂

Vår kropp och alla organ i kroppen har olika frekvenser.
Innan en AT när man som allra oftast har gått en längre period utan en fungerande aura har man haft mycket svårt att hålla kvar sin energi och kroppen tappar frekvens och livsenergi. Detta är en av de absolut viktigaste anledningarna att genomgå en AT. Att få upp nivån av livsenergi i den fysiska kroppen igen och kunna hålla kvar den!

Man kan säga att en hög frekvens innebär glädje och överskott i livet. Ex känslan av en förälskelse. Detta är en av de allra högst naturliga frekvenserna i den mänskliga kroppen. Man känner glädje och lycka och ofta väldigt mycket förhoppning inför framtiden mm.
En låg frekvens innebär ledsamhet och sorg men ofta även mycket trötthet. Ex känslan när någon närstående är sjuk eller man själv är sjuk eller har förlorat någon man älskar.

När man har en lägre frekvens har man inte så mycket överskott och kan tappa humöret för ingenting. När man har en högre frekvens har man oftare överskott att skratta bort olika saker i livet…

Man kan höja frekvensen på olika sätt! Musik, böcker och filmer påverkar oss ofta utan att vi tänker på det! Om man känner sig ledsen och behöver gråta ut kan musik hjälpa enkelt, om man känner sig ledsen men behöver komma vidare kan man tänka på att inte välja ledsen musik utan kanske något lite gladare istället … 🙂

När man genomgår en AT behöver kroppen rensa ut gamla frekvenser. Därför går många igenom en intensiv tid med utrensning för att senare kunna höja kroppen igen. Man kan säga att ALLA gamla känslor och tankar försvinner med behandlingen men det som sitter i cellminnet i kroppen måste ha hjälp att komma ut. Därför är det viktigt med hjälp från olika kroppsbehandlare och utrensning på alla plan tom. i sin fysiska närmiljö. Detta hjälper att få igång flödet och släppa gamla mönster.

Alla typer av utrensningar i form av att släppa gamla känslor och annat som tidigare satt i det lägre mentaljaget dvs vårt undermedvetna har alltså INGEN önskvärd effekt efter en AT. Det är cellminnena i kroppen som behöver behandlas och detta kan inte göras per distans. En balansering hjälper till att kraftigt höja frekvensen i kroppen så att man lättare kan släppa det!
Därför blir en del dragna att äta mat som man vanligtvis inte brukar äta efter en AT. Man får kanske lust att speciell mat som man vanligtvis inte äter. Tänk på att maten också har en frekvens och att detta har att göra med utrensningen. Det är viktigt att lyssna på kroppen och de signaler man får från den. ♥

Att tänka positivt och bli medveten om sin egen del i det dagliga som sker blir mer och mer viktigt i takt med att man förstår att den nya magnetiska balanskroppen hjälper till att attrahera det som man står i frekvens med.
Dvs allt det som man utstrålar kommer tillbaka. När man verkligen förstår innebörden av detta går det hela mycket snabbare framåt….

Alla behandlare har också olika frekvens och därför är det viktigt att känna in och känna efter! Man får nämligen en liten kopia av vad behandlaren har eftersom man kopierar frekvensen!

Jag avslutar med en låt som verkligen höjer frekvensen i kroppen  ♥

Stora VÅR Kramar ♥
Therese

Här kan du se och läsa mer om Therese som är Auraförmedlarinstruktör i Sverige och Danmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *