Chakrasystemet – förr & nu

Chakrasystemet – förr och nu.

 Själsaura systemet har sju chakran – eller energihjul – kron-(ovanpå huvudet), pann-(tredje ögat), hals-, hjärt-, solarplexus-(mage), hara-(underliv/sex) och rot- chakrat.

Dessa finns och verkar utan att helt samarbeta med varandra – det innebär att man med sju chakran, kan till exempel:Tänka en sak – pannchakrat, säga en annan – halschakrat, men ändå göra en tredje – hara eller rotchakrat.

Eller du älskar din äkta häft – hjärtchakrat, du tänker att du inte ska vara otrogen – pannchakrat, men det ”bara hände ändå” å betydde ingenting– harachakrat.

Indigobarnen har tre chakran – pannchakrat, hjärtchakrat och harachakrat.
De övriga har smält ihop till dessa tre, som blivit starkare tillsammans.

Pannchakrat- där även kronchakrats egenskaper intergrerats – representerar den andliga intuitionen. Hjärtchakrat – som även fått halschakrats egenskaper – kärleken och den skapande kraften. Harachakrat – där även solarplexus och rotchakrats egenskaper nu finns – den fysiska livsglädjen.

Med tre chakran i stället för sju, är det lättare att följa sig själv, inte säga en sak och vilja en annan. Det är också därför som indigobarn/ungdomar är rakare och ärligare. Ibland även nästan elakt ärliga. Detta för att de oftast har sitt vattenelement i obalans. Vattenelementet har med känslor att göra. Vissa har extremt lätta att känna in och anpassa sig, medan andra inte alls klarar av det.  läs mer om elementen på (www.4EP.se)
Indigobarnen förstår därför heller inte riktigt de som inte gör som de säger, eftersom deras system inte är uppbyggt så.

 När du genomgår en Auratransformation™ så smälter den gamla aurans sju chakran ihop till tre starkare, som samarbetar bättre och har starkare energifokusering än de tidigare sju hade. Man har lättare att säga vad man egentligen vill, och svårare att säga emot sin inre röst.

De barn som föds i dag, och har gjort det sedan 2002, har ett stort hjärtchakra – där alla egenskaper från de tidigare sju är samlade. Det innebär att de, samt de som genomgått en Auratransformation™ och är färdiga kristallmänniskor lever genom hjärtat. De har lättare att veta, och göra vad som är bra för dem och lever efter detta i betydligt högre grad än andra.

Sakta men säkert under kristalliseringsprocessen, då anden integreras i kroppen så smälter Pannchakrat, Hjärtchakrat och Harachakrat ihop till ett stort Hjärtchakra. Det är det som centreras, men samarbetar med de övriga. Man kan samtidigt se det som att alla celler i kroppen blir egna chakran, men samarbetar utifrån hjärtat.

Hela denna process medför att man blir sannare mot sig själv, får snabbare väg från tanke till handling, eftersom tanke och handling samarbetar istället för att vara separata ”stationer”.

Detta är min sanning och det jag jobbar med i den nya tidens energi.

©Annelie Boström / Auraförmedlare™2013

Älska dig själv_auratransformation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *