Balans/ balansenergin

Att få balans i livet – tråkigt eller helt underbart?!

Jag har under den senaste tiden stött på påståendet att BALANS är tråkigt… I min värld så stämmer det inte alls. Balans är helt underbart och ger möjligheter eftersom handlingskraften finns tillgänglig på ett stabilare sätt.

Jag har tidigare levt ett liv med höga toppar som ofta slutat i djupa dalar. Kontrasterna dessa toppar och dalar emellan har gjort att topparna känts fantastiska i förhållande till de tråkiga dalarna.
Tänk att alltid vara i energi som topparna, men utan att trilla ner i dalar och utan att vara manisk i topparna, utan att där ha en balans, ett lugn och en lycklig trygghet.
Detta är balans för mig, att vara i en stark energi, trygg och stabil i mig själv, lycklig och levande.

För att komma hit så måste man ju börja någonstans, och att åka upp och ner i energi tar oerhört mycket på krafterna, så det handlar om att först hitta en balans, stanna kvar i den utan att söka tillbaka till den kaotiska berg&dalbanan.

När balansen börjar infinna sig går det att bygga upp energin och sakta, utan att dippa, komma upp i högre och högre energimässigt vardagligt varande.

I dag har jag min vardag där topparna tidigare fanns –  jag älskar balansen och balansenergin – men som med det mesta så finns det inga Quick fix – ska någonting byggas upp och vara stadigt så behöver det grundas ordentligt.

Jag har valt att jobba med balansenergin och behandlingsformen Auratransformation™.

Balansenergin är en kombination av både manlig/ kvinnlig – ljus/ andlig och mörk/ fysisk energi, där den mörka/ kvinnliga/ fysiska står för bla manifesterande. Den agerar, det händer saker.
Med en balanserad blandning av energi så har du lättare att få en härlig balans i ditt liv, utan berg & dalbanefärder, utan med en höjd energifrekvens som håller sig stabilare och växer sakta men säkert.

Detta är mina erfarenheter och min sanning, kanske även något för dig <3

©Annelie Boström-2013

Balans_auratransformatoin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *