AuraTransformation™ – vem kan må bra av en behandling?

För vem kan en AuraTransformation™ vara bra?

Snabba svaret är:
De flesta som är födda före 1995
 (det vill säga de som är födda med den äldre aurastrukturen)
Men ett lite utförligare svar följer nedan:


Jobbar du med människor, som terapeut eller möter kunder och klienter dagligen …
Du vinner alltid på att hålla kvar din egen energi. Först och främst för din egen del, för att orka och må bra. Människor, kunder och klienter du möter får bättre behandlingar med en stabilare, tryggare och piggare behandlare.
Ju mer balanserad behandlare – desto bättre behandling får klienten.


Om du känner dig tömd på energi, har du gått in i väggen, ”bränt ut dig” eller är fysiskt slutkörd. Du blir inte piggare hur mycket du än sover …
Då är det skyddet runt kroppen, det vill säga auran som oftast försvagats rejält. Det kraftigare energiskydd, den nya auran, som du får under en AuraTransformation™ ger dig nya förutsättningar, vilket innebär att du kan hålla kvar din personliga energi bättre. Kroppen kan då börja ladda egen kraft igen, återhämta sig och läka.


Har du barn,  jobbar du med eller tränar barn och ungdomar som har den nya tidens energi, barn som är födda -95 och senare
Då underlättar det för både den yngre generationen, men även för dig som är äldre om ni ”pratar samma språk” även i energifrekvens. Under AuraTransformationen uppgraderas nämligen auran och du ”kommer ifatt” våra unga på energiplan. Det underlättar för alla parter. Många föräldrar upplever att de inte blir lika trötta samt att samspelet och kommunikationen med barn och unga fungerar bättre efter en AuraTransformation™.


Är du född åren 91-94 … Då kanske du känner att du står och stampar, inte kommer vidare i livet, inte riktigt vet var du hör hemma …
Med så mycket av den nya energin som de flesta födda mellan 91-94 har, men utan den nya aurasturkturen och nya energin känner många som är födda dessa år sig lite vilsna. Då ger en behandling, en Aurajustering många fördelar. Då den nya energin integreras blir det lättare att ”veta vem man är”. Båda benen hamnar på samma plattform. Upplevelsen för många är att de efter behandlingen ”kommit hem till sig själv” på ett nytt och positivt sätt.


Om du dras till eller lockas av AuraTransformation™ även om du inte riktigt förstår varför, eller om du rent av har ett motstånd till behandlingen …
Ibland så behöver man inte veta varför … Det ”bara” känns inuti att det här är någonting jag behöver, eller vill göra.
Många kan även initialt reagera med ett motstånd till behandlingsformen, men när de sedan är redo att genomgå en AT är det ofta de som inser att de väntat ”på tok för länge”.
Man hittar nämligen inte behandlingsformen innan man är redo. Men även om man är redo behöver man också själv ta ett aktivt val, agera, läsa mer samt boka en tid.


Är du kanske en ”tidig indigo” och född före 1995 … Eller en andlig sökare …
I så fall kommer du känna igen dig i mycket av vad som skrivs i boken Balans på alla plan, om framförallt Indigobarn. För dig kommer AT vara ett naturligt steg och ger ofta en skön ”känsla av att komma hem”, hem i och till dig själv. Det nya energiskyddet runt kroppen och den nära kontakten med mentalkroppen gör det också lättare att veta vad du vill, har behov av eller behöver för att må bra.


Har du svårt att hålla dig på jorden? Vill du komma längre i din andliga utveckling?
En AuraTransformation™ förenar din ande och kropp vilket ger en direktkontakt med anden, ditt högre jag. Det kan liknas med ”att meditera dygnet runt”. Mentalkroppen kommer nämligen i direkt anslutning till din fysiska kropp under behandlingen, för att sedan förenas, integreras med kroppen. Du får också i samband med behandlingen nya möjligheter att ”jorda dig själv”.

 

Men är det inte fusk, att ta en genväg genom att göra en AuraTransformation™? Kommer vi inte alla att utvecklas vidare ändå?
Alla människor kommer förr eller senare att få den aura och energifrekvens som man idag får genom att genomgå en AuraTransformation™. De som inte i detta liv väljer att göra en AT, kommer att födas i nästa liv med andeenergin.

Men jag personligen ville inte vänta, jag ville LEVA här och NU, i detta livet också!
Om det är fusk och fel, är upp till var och en att avgöra, men eftersom det är möjligt och tillgängligt med denna behandlingsform, så är det i min värld en naturlig utveckling och eget val ♥

En AuraTransformation™ löser inga problem, men den ger dig ny kraft och nya förutsättningar att själv ta tag i dem 

Det här är min upplevelse och sanning, skrivet med kärlek och jag hoppas att du får glädje av detta

Här finns texten som Pdf ♥

©Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™

 

När ska man vänta med att genomgå en AuraTransformation™?

♥ Vid pågående depression och användande av antidepressiv medicin, psykofarmaka (sk. lyckopiller)
♥ Drogberoende, alkoholister och droganvändare
♥ När du INTE vill ta ansvar för dig själv, och ditt liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *