AuraTransformation™

Vad är och innebär egentligen en AuraTransformation™ ?

Min första tanke då jag hörde ordet AuraTransformation™ var,  ”vilket konstigt och flummigt namn” …
Men, det är en exakt beskrivning av vad som sker under behandlingen. Energin i auran (samt även i kroppen) transformeras och uppgraderas, man blir helt enkelt lite mer av sig själv.
Tänk själv vad mycket bättre datorn fungerar med ett operativsystem som går snabbare, inte påverkas lika mycket av spam och virus och är kompatibelt med nyare extern utrustning.

Det är alltid svårt att förklara någonting som det inte går att ta fysiskt på. Vår personliga energi kan vi alla känna av, den går inte alltid att se eller ta på, men den finns ändå alltid där.
Vi är trötta eller pigga, vi har en glädje i det vi gör, eller så ”bara gör för att vi måste”. När luften går ur, när vi till exempel blir besvikna så tappar vi energi.  När vi är tillsammans med någon vi har roligt med eller gör någonting vi älskar att göra, så genererar vi istället 
energi. Detta har vi nog alla både känt och upplevt många gånger.

Alla har nog varit med om att möta människor som de blir trötta av att träffa och umgås med, eller hamnat i situationer som direkt dränerar på energi. Omgivningen ”stjäl” vår energi eller så ”ger vi bort” den energi vi har. Den energi vi själva behöver för att klara av livet omkring oss.

Många tar hand om sig själva, äter bra, sover massor samt går på behandlingar för att ”hålla sig flytande”.  Trots detta så upplever de ändå inte att de blir piggare, får mer energi i vardagen eller ”kommer vidare i livet”.
Så var det för mig …
Jag upplevde att jag gjorde allt jag kunde, så bra det gick,  men trots det så orkade jag mindre och mindre och blev tröttare och sjukare. Med facit i hand så är det självklart, utan skyddande aura så ”läckte jag ut det mesta av min energi”, den stannade verkligen inte kvar hos mig.

Här kan du se min förändring efter AT:n ♥

Genom att göra en uppgradering, en transformation kan du effektivare behålla din egen energi och orka finnas för andra, utan att det ”kostar” energi eller egen kraft. Det är ett kraftfullt verktyg för att själv bli en starkare och tryggare individ.
Blir du inte lika trött av det du gör och av personer i din omgivning, så blir det roligare att umgås med andra och det du gör blir också trevligare och enklare.

Här kan du ladda ner min PDF om AuraTransformation™ ♥

Så enkelt förklarat:
En AuraTransformation™ ger dig som klient ett kraftigare skydd, en skyddande aura runt den fysiska kroppen. Auran, energifältet runt kroppen, transformeras och uppgraderas till en version som matchar den högre intensiteten i dagens samhälle. Du får en uppdaterad version av din personliga energi och dig själv. Du blir helt enkelt lite mer du.

När du inte tappar energi, din egen kraft eller blir dränerad på energi, så har du helt nya möjligheter att börja bygga upp dig själv och ditt liv, mer balanserat energieffektivt och tryggt.

Vem kan må bra av en behandling ♥

Måste man då må dåligt, vara trött eller sjuk för att genomgå en AuraTransformation™?
Nej såklart inte, ju bättre du mår, ju bättre balans du själv är i vid din behandling, desto fortare landar du i din nya energi. Då kan du snabbare använda dig av de redskap, lärdomar och kunskap du redan har samlat på dig. Oftast fungerar de mycket effektivare efter en AuraTransformation™.

Här kan du läsa mer ♥

Bra att komma i håg ♥
AuraTransformation
™ är en behandlingsform,
inte ett sätt att leva eller att vara.
Det är ingen quickfix utan ger istället både direkta och även långsiktiga förändringar.
Behandlingen ger ett nytt och fungerande energiskydd runt din kropp, du får nya möjligheter att hålla kvar din personliga energi, ”hemma hos dig själv”.
Efter behandlingen väljer du själv hur du vill förvalta det du integrerat ♥

fordelar-efter-en-auratransformation

Under behandlingen får du som klient alltså ett nytt skydd runt din fysiska kropp. Det skyddet, den nya aurastrukturen, medför att du får nya och bättre möjligheter att hålla kvar din kraft och energi. Det innebär också att du inte blir lika känslig för andras energi, den behöver inte ”gå in i dig”.
Många (likväl som jag gjorde) upplever att efter sin AT orkar kroppen ta upp näring bättre, läka, vila och återhämta sig mycket effektivare än tidigare. Detta tack vare det nya energiskyddet, auran, som gör att kroppen behåller mer energi och kraft istället för som tidigare, ”läckt” och tappat kraft.

Det som också sker under AuraTransformationen är att mentalkroppen (det ”högre jaget”, kontakten med dig själv) kopplas ihop med och får direktkontakt med den fysiska kroppen.
Det innebär att du som klient när du väljer att lyssna mer på dig själv och din kropp, förstår lättare vad du behöver för att må bra. Det innebär också att du enklare kan välja bort det du inte mår bra av. Du får helt nya möjligheter att utveckla din intuition.

Läs min artikel –  12 missuppfattningar om AuraTransformation™  ♥

AuraTransformationen är som sagt en engångsbehandling, den behöver alltså enbart göras en gång i livet.
Här kan du boka din behandling ♥
Vill du ha, eller har behov av ”mer” efter din AuraTransformation™,  känner att du behöver hjälp för att komma vidare så är det en Balansering du bokar.
Läs mer om Balanseringar här ♥

Ju mer man förstår, desto mer kan man använda sig av det man har …

Det innebär att innan en behandling rekommenderas alla klienter läsa delar
ur en bok:  
Balans på alla plan – med kristall och indigoenergin. Den  beskriver mer om vad som händer under behandlingen. 
Att läsa och förstå innebär att det är enklare att utnyttja de fördelar behandlingen ger. Jag rekommenderar även mina klienter att läsa den även efter sin behandling.

Här kan du läsa mer om vad och varför du bör läsa ♥

Här kan du läsa ett utdrag ur boken Balans på alla plan ♥

Här kan du beställa boken Balans på alla plan 

Här kan du boka din behandling ♥

Det finns tillfällen då en AuraTransformation inte är lämplig att genomgå.
Om du är i psykiskt stor obalans, äter medicin mot depression, så kallad psykofarmaka eller har ett alkohol- eller drogberoende behöver du avvakta tills livet är stabilare.
När du INTE vill ta ansvar för ditt eget liv,  INTE vill bli sann med, mot dej själv eller INTE ”vill rensa ut gammalt för att släppa in nytt” kan det också vara vettigt att fundera lite till.

Du sitter bekvämt under behandlingen hos mig, lite som hos frisören … Ibland pratar man, ibland sover man och ibland njuter man bara av att få bli omhändertagen. Auraförmedlaren, jag, håller antingen i dina fötter, eller sitter fot mot fot. Jag jobbar i stort sett alltid fot mot fot, då kan jag även använda händerna vid behov.  En AuraTransformation™ tar ca. 4 – 5 timmar och är uppdelad på två tillfällen. Första tillfället tar mellan 2.5 – 3 timmar och andra tillfället ca 1,5 timme. Dessa båda behandlingar kostar tillsammans hos mig i Gävle 3350kr inkl moms.
Jag tar även emot klienter i Uppsala & Stockholm med jämna mellanrum.


Är AuraTransformation™ något för dig, det du väntat på eller något som lockar?

Varmt Välkommen att höra av dig!

Annelie Boström  Certifierad Auraförmedlare™
Här kan du läsa mer om mig ♥

Mail: info@universellbalans.se
Tel: 076 – 367 86 86
(gärna sms så återkopplar jag, svarar givetvis inte i telefon under behandlingar)

 Energipåfyllning efter en AuraTransformation™ – Balansering

Vill du ha mer energi?
Om du är född – 95 eller senare eller genomgått en AuraTransformation™ är Balanseringar mycket effektiva fysiska energibehandlingar.

En Balansering är som en adaptogen, det vill säga energin anpassar sig, du får exakt vad du behöver, och har behov av för tillfället.

Här kan du ladda ner en Pdf om Balansering

Ibland händer det saker i våra liv, som gör att vi behöver hjälp av andra för att orka komma vidare. När du tycker att du ”står och stampar” på samma ställe, och inte själv kommer vidare, är det ofta en balansering som behövs.
Om du känner dig stressad och ofokuserad, har svårt för att skilja på tankar som är dina, eller andras eller om det är turbulent i din omgivning, då kan en balansering vara mycket positiv.
Eller om du helt enkelt vill ha ”mer”, utvecklas och komma vidare i livet.

Under en balansering samlas din energi ihop, den kommer närmare dig, vilket gör att du får ”mer av dig själv”. När din energi samlas tätare hos dig, så blir kroppen oftast lugnare och du ser saker tydligare.

Tips! Att själv aktivt energisortera, samla ihop sig och sin egen energi är ett mycket effektivt sätt att hålla sin egen kraft kvar.

Under en Balansering fylls du på med mer energi, det är healing med en balanserad Kristallenergi.

Att möta människor i samtal är en styrka hos mig. Vi jobbar tillsammans aktivt utifrån dig som klient, med samtal som hjälper till att lösa upp blockeringar samt både fysiska och psykiska problem. Under en Balansering blir detta mycket kraftfullt för dig som klient. 

Den maskulina och feminina energin balanseras. I likhet med Yin/Yang så behöver båda finnas, de är beroende av varandra och vi mår generellt mycket bättre då vi har en fin balans mellan ljus/mörk, feminin/maskulin energi.

Är du född -95 och senare så har du redan den energi och aurastruktur som de som är äldre får, då de genomgår en AuraTransformation™. Kommer du på en Balansering får du mer tillgång till det du har energimässigt. Balanseringen är ofta både lugnande och uppiggande, de balanserar dig och din energi. 

Boka Direkt

Actiway-Universellbalansjpg

Universellbalans friskvårdskuponger