Balansering, vad, när och varför?

Varför boka Balanseringar

Jag fick en fråga om varför det inte hänt något beständigt efter ett flertal balanseringar, utan bara ”bättre”ett tag och sedan som vanligt igen.
Min erfarenhet är att ju mer man förstår, desto mer kan man också få ut av behandlingen, så här kommer mina tips.

5 tips och olika exempel på hur du kan använda dig av behandlingen och få ut det mesta möjliga av din Balansering.

Här kommer mina erfarenheter av Balanseringar och vad som kan skilja ”samma” typ av behandling åt beroende på olika faktorer. 

Ofta blandas dessa i en och samma behandling beroende på behov och den egna intentionen hos klienten. Ju bättre balans du själv har då du får en Balansering, desto mer ”hinner man med”, därför vinner man som klient alltid på att ta hand om den egna energin.

1: Balansera och samla ihop energin

Direkt efter min egen AT hade jag det extremt kaotiskt i näromgivningen. Jag var fysiskt helt utmattad och sjuk. Då var fokus att hålla mig över ytan. De Balanseringar jag tog, såg till att samla ihop mig själv och balansera, vilket jag inte själv orkade då. Jag ”lärde mig” då också att ”hålla kvar” mig själv och min energi bättre och bättre. Detta gjorde mig starkare, tryggare, lugnare och mer samlad samt centrerad.

Jag bestämde mig direkt efter min AT, att jag inte längre skulle behöva kämpa helt ensam, utan att det var okej att ta hjälp då jag själv inte orkade.
Att ta hjälp är inte samma sak som att lägga ansvaret på någon annan. Jag tog ansvar för mina behov, utifrån mitt utgångsläge. Jag behövde definitivt hjälp med Balanseringar för att min återhämtning skulle gå både snabbare och smidigare.

 

2: Integrera mer energi

När jag lättare kunde hålla min energi hos mig, så hände det ”mer” under en Balansering. Mer energi kunde integreras då balansen var bättre. 

Lite förenklat och som jag ser det:
Man behöver lära sig förvalta det man har innan man kan få mer ♥

 

3: Jobba med specifika mentala frågor, problem, beteendemönster och vanor

Den egna intentionen med sin behandling är viktig. Att veta vad man behöver ta tag i, förändra och jobba med, tillsammans med Auraförmedlaren under Balanseringen, fokuserat i bra energi, ger mycket fina resultat för klienten.

 

4: Jobba med den fysiska kroppen

Att boka en Balansering för att jobba med specifika ”saker” kan och är ofta mycket effektivt. I energin som kommer under Balanseringen finns det mycket fina möjligheter att ”komma vidare” och utvecklas, både då det gäller fysiska och mentala spärrar, som behöver övervinnas. Ett exempel på en fysisk förbättring (hos en klient till mig) var en hälsporre som ”försvann” under Balanseringen.

 

5: Integrera mer medvetande

Ibland så kan det räcka med att känna att en viss Auraförmedlare™ drar, lockar eller har någonting ”som jag som klient vill ha/ vill åt”, ofta är det mer medvetande. Därför är det viktigt att känna in att den Auraförmedlare du väljer är rätt just för dig. Att det känns rätt i hela dig. En behandlare kan nämligen inte hjälpa en klient att integrera mer medvetande än den själv har. För att ”hinna med” att både balansera och uppgradera, integrera mer medvetande krävs oftast längre behandlingar … Gå på din känsla ♥ (hos de flesta Auraförmedlare™ kan du boka per timme)

 

Måste man gå på fler balanseringar efter sin AuraTransformation™? 

Snabba svaret är:
Nej man måste ingenting!

Men …
Min upplevelse är att väldigt många har svårt att själva orka hålla kvar sin personliga energi. Många har levt på ”sparlåga” under mycket lång tid innan sin AuraTransformation™.

Många människor är fostrade till att ge av sig själva och dela med sig av sin egen energi. Att ha detta beteende inpräntat och sedan tvärt ändra det, går inte alltid av sig själv för alla efter en AT, men för andra blir det självklart att hålla energin ”hemma” och det fungerar mycket bra direkt efter AuraTransformationen. När viljan att förändra finns är Balanseringar effektiva hjälpmedel.

En mycket stor positiv effekt efter en AuraTransformation™, är att man får nya och effektiva möjligheter att känna, se och förstå sina egna behov.
Därför säger många (de flesta) Auraförmedlare™ till sina klienter, att de ska avvakta och känna om och när de behöver fler Balanseringar. Detta för att du som klient själv ska träna på att känna och förstå dina egna behov. 

Det innebär inte att du måste vänta tills du inte orkar mer själv, att du behöver må dåligt för att boka en Balansering eller att du är svag för att du inte klarar dig själv …  

Utan det är för att vi hoppas att du verkligen ska ha viljan att utvecklas som person och förstå dina egna behov istället för att någon talar om vad du ska göra. Det är viktigt att du på eget initiativ tar tag i att göra något åt det som behövs, för dig och ditt liv.

 

Att vara stark är att ta hjälp när man behöver det, innan man rasar.
Att vara stark är att vilja bygga upp sig själv inifrån och ut, genom att se och förstå sig själv samt tillgodose sina behov. 

 

Efter en AuraTransformation™ blir man generellt en självständigare individ, men vi behöver alla ändå i högsta grad andra människor runt om kring oss, som kan hjälpa oss att bli ännu tryggare i oss själva.
Att förstå det och att ta hjälp är styrka.

Varmt välkommen <3

©Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™ 

Energicoach – Massör – Hälsoinspiratör

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *