Indigo- och Kristallbarn, framtidens vuxna

Indigobarn kallar man de barn som är födda under den Nya Tiden, d.v.s. från 1995 och fram tills 2004.

indigoDessa barn är födda med en betydligt starkare aura och utstrålning än deras föräldrar. De är självlärda och kopierar utan problem sin omgivning exakt. Barnen provocerar ofta sin omgivning med sin uppenbara brist på respekt för många saker, samt deras utpräglade gränslöshet. De har exempelvis ingen respekt för vuxna människor som inte respekterar sig själva.

Läs mer om Indigo här♥

I perioden 2004-2008 föddes alla barn med en blandning av indigo och kristallaura.

crystal

Desto närmare 2009 barnen föds, desto renare kristallaura är de födda med och desto mer kristalliserade är de i kroppen, när de är helt kristalliserade kallas de kristallindivider.
De barn som föds efter 2013 kallas ”rena” kristallmänniskor eftersom de också är kristalliserade i deras nätverksenergi som har med deras socialiseringsförmåga att göra.

Läs mer om Kristall här ♥

De Kristall-Gyllene barn som började födas på Jorden under 2013 är Kristallbarn, kristalliserade i både aura och kropp, samt i deras nätverksenergi.

crystal_golden

Många pratar om de Gyllene barnen som ersättare till Kristallbarnen, men lyckligtvis är detta inte fallet. Om så vore, skulle dagens barn vara helt ohanterliga redan från födseln. De skulle nämligen ha ett mycket starkt fokus på att uppleva alla aspekter av livet och ideligen starta nya projekt, där deras ansvarskänsla och förståelse inte skulle klara av att hänga med. De skulle aldrig kunna sitta still och inte heller lära sig att städa upp efter sig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *