AuraTransformation™ – vem kan må bra av en behandling?

För vem kan en AuraTransformation™ vara bra?

Snabba svaret är, egentligen för alla födda före 1995 (de som är födda med den sk. gamla aurastrukturen)
Men ett lite utförligare svar följer nedan:

Jobbar du som terapeut som möter människor/ kunder / klienter  dagligen?Då vinner du på att hålla kvar din egen energi, både för egen del, för att orka med jobbet under många år, samt för klienterna du möter. Ju mer balanserad behandlare – desto bättre behandling få klienten.

Har du gått in i väggen, ”bränt ut dig”, är fysiskt slutkörd och känner dig tömd på energi?
Då är skyddet runt kroppen, (auran) något som oftast försvagats och ett kraftigare skydd, som du får under en AT ger dig nya förutsättningar att bygga upp dig själv igen, eftersom du då håller kvar din egen energi bättre och kroppen kan börja ladda/ läka igen. Läs mer här

Har du barn, eller jobbar du med barn och ungdomar som redan har den nya tidens energi?
Då underlättar det för alla parter om ni ”pratar samma språk” även i energifrekvens. Om en pratar svenska och en danska – en står på övervåningen och ropar medan den andra står nere – det fungerar men ännu enklare blir det om alla pratar samma språk eller står på samma våningsplan. Många föräldrar upplever att de inte blir lika trötta och att samspelet med sina barn fungerar bättre efter AuraTransformationen.
Läs gärna mer här:

Är du född 91-94 och känner att du står och stampar, inte riktigt vet var du hör hemma och vill ”komma hem till dig själv”?
Med så mycket av den nya energin som de flesta födda mellan 91-94 har, men utan den nya aurasturkturen samt den kompletta nya energin känner många födda dessa år att de är lite vilsna. För dessa krävs en kompletteringsbehandling, en Aurajustering för att integrera den nya energin. Upplevelsen för många är att de nu kommit hem till sig själv, helt och hållet.

Är du kanske en ”tidig indigo” född före 1995? En andlig sökare?
I så fall kommer du känna igen dig i mycket av vad som skrivs i boken Kristallbarn, Indigobarn och framtidens vuxna om just Indigobarn. För dig kommer AT vara ett naturligt steg och ger ofta” känslan av att komma hem i dig själv”.

Har du svårt att hålla dig på jorden? Vill du komma längre i din andliga utveckling?
AT:n förenar din ande och kropp vilket ger en direktkontakt med anden, ”som att meditera 24 tim/ dygnet” mentalkroppen kommer i direkt anslutning till din fysiska kropp, för att sedan förenas i/ med kroppen. Du få också i samband med AT:n jordelementet integrerat vilket ökar handlingskraften, läs gärna mer HÄR

Men är det inte fusk, att ta en genväg genom att göra en AT? Kommer vi inte alla att utvecklas vidare ändå?
Ja, alla kommer förr eller senare att få den aura och energifrekvens som man får genom en AuraTransformation™. De som inte i detta liv väljer att göra en AT, kommer att födas i nästa liv med andeenergin.
Men jag personligen ville inte vänta, jag ville LEVA här och NU, i detta livet också!
Om det är fusk och fel, är upp till var och en att avgöra, men eftersom det är möjligt och tillgängligt med denna behandlingsform, så är det i min värld en naturlig utveckling och eget val ♥

AuraTransformationen löser inga problem, men den ger dig  kraften att själv ta tag i dem ♥

 

När ska man vänta med att genomgå en Auratransformation™?

♥Vid pågående depression och användande av antidepressiv medicin, ♥psykofarmaka (sk. lyckopiller)
♥Drogberoende, alkoholister och droganvändare
♥När du INTE vill ta ansvar för dig själv, och ditt liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *