12 missuppfattningar om AuraTransformation™

Missuppfattningar och felaktiga påståenden om behandlingsformen AuraTransformation™!

Alla har vi väl lekt ”viskleken” som barn ..,
där det som sägs från början ändrar form och mening när det går från mun till mun. Det som startade som ”En smällkaramell i granen” blir till ”Hon smäller till barnen”.
Så här är det med många saker omkring oss, rykten och osanna påståenden sprids, så även om AuraTransformation™.

Jag har snappat upp några av de påståenden som ligger mycket långt ifrån (min och många andras) verklighetsbild och sanning.

 

1: Man måste tro på behandlingen och allt som står i boken ”Balans på alla plan” för att det ska fungera …

Nej verkligen inte, men du bör ha en tilltro till dig själv och en vilja att ”se dig själv” samt lyssna på din kropps signaler.

 

2: Man måste skriva ett kontrakt om vilka energier man ska ta in …

Nej det gör man inte, behöver inte göra. Man får ”ta in” precis vad man vill även efter sin AT. Det man däremot kan ha/har fördel av, är att ha en genuin vilja att ta hand om sig själv, och ta hand om sin egen energi. 

3: Man får så stark energi att man inte kan vara med andra människor …

Såklart man kan vara tillsammans med andra människor. Annars hade det ju inneburit att föräldrar inte skulle klara av att vara tillsammans med sina barn såvida de ej själva var AuraTransformerade. 

4: AuraTransformation™ är en sekt …

Nej, det är en behandlingsform på samma sätt som Svensk klassisk massage, Reiki, Zonterapi osv, där många väljer att sedan utbilda sig och arbeta med behandlingsformen, för att de själva tycker den är bra.

5: Alla ”måste” göra på samma sätt efter sin AuraTransformation™ …

Absolut inte, alla får göra precis som de själva vill. Att hitta sin egen väg, sina egna lösningar, sin egen inre sanning är en av de (för mig) viktigaste och mest positiva följder efter en AT. Däremot, precis som föräldrar försöker lära sina barn saker för att undvika dundertabbar under uppväxttiden, så kommer många Auraförmedlare med råd. Ofta eftersom de själva lärt sig av sina egna misstag och önskar det bästa för sina klienter.  

6: Man måste förändra sin aura för att följa med i utvecklingen …

Såklart inte, utvecklas gör de flesta ändå. Men för många är däremot AT nästa steg i utvecklingen och det ger nya och bättre förutsättningar i livet, för andra är det en högskoleutbildning som ger mer utveckling. Vi är alla olika och har olika vägar. 

7: Alla chakran försvinner …

Nej våra chakran försvinner inte alls, de börjar samarbeta genom att de ”får kontakt med varandra”, kopplas ihop. Vill man hitta sin ”egen sanning”, se/känna sina egna behov och ha lättare att tillgodose dem då blir det en stor fördel att fokusera på hjärtchakrat som ”teamledaren”.

8: Man öppnar upp för entiteter och liknande …

I min värld helt oförklarligt eftersom jag idag själv har mer inflytande över vad som kommer in i min sfär. Det jag inte öppnar upp för, släpps inte in och vice versa.

9: Man måste göra stora förändringar i sitt liv efter en AT …

Nej, varför ändra saker som fungerar och känns bra. Däremot så är det ett fantastiskt tillfälle att ta tag i saker som inte är bra, tillför något eller dränerar. ”Du slänger inte ut din man/fru om ni har det bra, om relationen däremot suger totalt, har gjort det länge, då kanske ni väljer att gå skilda vägar”

10: Indigoenergin kom till jorden först 95-01-01 …

Nej, det varken stämmer eller påstås. Indigoenergin har funnits relativt länge (jag har själv haft det redan innan min AT). De som är födda -95 och senare har däremot både indigoenergi samt en indigoaura/kristallaura. Det vill säga den typ av aura man får då man genomgår en AT.

 11: Man blir någon annan efter en behandling …

Nej, det är precis tvärtom. Man blir mer av sig själv! Däremot kan omgivningen tycka att man blir någon annan om man börjar göra mer saker man länge innerst inne önskat men inte t.ex. vågat eller orkat.

 12: Din partner måste också göra en behandling …

Nej det finns inga måsten och båda behöver inte vara AuraTransformerade för att förhållandet ska fungera. Däremot bör man i alla relationer ha en ömsesidig vilja att utvecklas tillsammans, AT eller inte. Därför är det vanligt att partnern VILL hänga med i den utveckling som sker efter en AT och då väljer att själv genomgå en behandling, men absolut inte alltid.

 

Det finns också en rädsla hos många människor, en rädsla för att behandlingen ska göra livet värre och sämre än i dagsläget …

Om man tidigare i sitt liv inte haft ”kontakt” med sin kropp, kört över den och valt att inte lyssna på alla signaler den sänt. Till exempel värk, trötthet, domningar osv utan överbelastat mer och mer utan att ta hand om sig själv, så kan ibland dessa saker kännas tydligare, men de blir sällan värre, de blir däremot ofta tydligare så du ska få möjlighet att göra något åt det. 

Om du inte har tagit hand om dig själv, och du helt plötsligt inser det, kan det vara en sorg som behöver bearbetas. Att bryta med något invant och förändra är sällan en dans på rosor, men belöningen efteråt brukar bli fin. Det kan jämföras med att bryta upp från en dålig relation, det är svårt i stunden men man vet att det blir bättre efter ett tag.

Men om du redan har insett detta och redan ser dig själv, jobbar med dig själv, så kan det ofta bli precis tvärtom, du får kraft att använda de verktyg du ofta redan har samlat på dig i livet. 

 

Med mer kraft & egen energi så orkar man möta sig själv och sitt liv ❤️❤️❤️

 

För mig innebar AuraTransformationen ett ”nytt liv”!  Alla de redskap jag samlat på mig började fungera när MIN energi stannade kvar hos mig. Jag orkade vara konsekvent, jag förstod vad jag behövde och agerade därefter med en tryggare inre kraft än någonsin.

Det går inte fylla ett trasigt däck med luft .., det kommer aldrig bli fullt eftersom det som fylls på pyser ut igen. När min energipunka försvann/lagades så började jag integrera mer och mer kraft.
Det här är min sanning som jag med glädje delar med mig av

©Annelie Boström – Certifierad Auraförmedlare™

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *